Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 mai 2024 - Anul XXIX, nr. 126 (8655)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9728 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,476 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Deputatul liberal Bogdan Gheorghiu anunță că la Vadu Moldovei și Preutești va începe construcția rețelelor de gaz metan

Vineri, 31 Mai 2024 (15:55:25)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu a anunțat noi investiții importante în Vadu Moldovei și Preutești. Bogdan Gheorghiu a arătat că după ce președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a semnat autorizația de construire a rețelei de gaz natural în cele două comune, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a fost parafat contractul de finanțare în valoare de circa 104 milioane de lei.

„Îmi amintesc cum bunicii și părinții mei au sperat și chiar au plătit pentru racordarea la conducta de gaz metan care trebuia să ajungă în Vadu Moldovei încă de acum vreo 25 de ani. Deși regret că nu mai sunt să se bucure de beneficiile modernizării, acum acest lucru se întâmplă cu adevărat, datorită aportului administrației județene și al ministrului liberal al Dezvoltării. Am certitudinea că, în cel mai scurt timp, aceste două localități se vor transforma, deoarece PNL a demonstrat că doar prin investiții se poate crea bunăstare și dezvoltare sustenabilă”, a spus Gheorghiu. „Sub administrație liberală, România se transformă de la bază, solid și organic, fără asistență socială excesivă, prin crearea condițiilor decente și propice dezvoltării. Este important să existe o viziune unitară, așa că, pe 9 iunie, alegeți cu încredere echipele PNL, singurele care dezvoltă România prin dezvoltarea comunităților”, a transmis Gheorghiu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul liberal Bogdan Gheorghiu anunță că la Vadu Moldovei și Preutești va începe construcția rețelelor de gaz metan.
 Vizualizări articol: 381 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Deputatul liberal Bogdan Gheorghiu anunță că la Vadu Moldovei și Preutești va începe construcția rețelelor de gaz metan1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei