Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 mai 2024 - Anul XXIX, nr. 126 (8655)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9728 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,476 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

80 dintre cele mai cunoscute exemplare de tarantule, șerpi și alte specii de reptile pot fi admirate în Iulius Mall Suceava

Vineri, 31 Mai 2024 (15:52:28)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Una dintre cele mai apreciate expoziții, care reunește atât tarantule, cât și șerpi, a ajuns la Iulius Mall. Este vorba  deo colecție impresionantă, ce cuprinde 80 de exemplare dintre cele mai apreciate specii de pe glob, ce poate fi admirată în zona centrală, la parter, din Iulius Mall, în perioada 29 mai – 8 iunie 2024, în  intervalul orar 10.00 – 22.00.

Un piton reticulat, un boa amazonian de copac și multe alte exemplare, dar și 50 de specii de tarantule vor putea fi admirate în Iulius Mall Suceava până pe 8 iunie 2024. În total, expoziția de tarantule și șerpi vii reunește 80 de exemplare ale celor mai cunoscute specii de pe glob, iar pasionații și curioșii sunt așteptați în Iulius Mall Suceava să le descopere și să își înfrângă fobiile

Expoziția de tarantule și șerpi vii are scop educativ, iar prețul unui bilet este de 15 lei. Biletele pot fi achiziționate de la Centrul Info din Iulius Mall. Crescătorii exemplarelor expuse vor răspunde întrebărilor curioșilor. Copiii sub 3 ani au intrarea gratuită. Un boa constrictor, un piton birmanez (una dintre cele mai mari șapte specii de șerpi), un Blood Snake (își are originile în Asia de Sud-Est), un piton reticulat, dar și un boa amazonian de copac sunt printre exemplarele de șerpi pe care le vei putea vedea în Iulius Mall.

În cadrul expoziției sunt și alte tipuri de șopârle, precum: tegu, un dragon cu barbă, blue-tongued skinks, Gecko ocelot din Madagascar și multe altele. În același timp, nu vor lipsi unele dintre cele mai interesate specii de țestoase: mata-mata sau red foot tortoise. Tarantule gigant, care impresionează prin dimensiune și prin coloritul lor spectaculos, se află în cadrul expoziției.

Fiecare exemplar este expus într-un terariu special conceput astfel încât să recreeze habitatul natural al fiecărei specii. Pentru șarpele boa amazonian, în terariu este amplasată o creangă specială de copac, iar pentru speciile care preferă mediile deșertice, habitatele sunt amenajate cu nisip. Pentru tarantule terariile diferă deoarece acestea țes pânze uimitoare, unde se odihnesc, „își prind prada” sau se „ascund”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 80 dintre cele mai cunoscute exemplare de tarantule, șerpi și alte specii de reptile pot fi admirate în Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 432 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
80 dintre cele mai cunoscute exemplare de tarantule, șerpi și alte specii de reptile pot fi admirate în Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei