Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 mai 2024 - Anul XXIX, nr. 125 (8654)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9728 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,476 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Theo Rose și Connect-R, pe scena festivalului „Deep in the forest”, din 12 și 13 iulie

Joi, 30 Mai 2024 (18:03:01)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un nou capitol al Festivalului „Deep in the forest”, cel de-al VI-lea, se va consuma pe 12 și 13 iulie 2024, la Comoara Bucovinei, Corlata.

Vor fi două zile de distracție, de petreceri în aer liber, muzică live, artiști în vogă și DJ consacrați în peisajul muzicii electronice de la noi din țară.

Theo Rose și Connect-R au confirmat deja că vor fi alături de festivalierii “Deep in the forest”, alături de DJ Deny, Barbonee, Vali și Lucian Bărbulescu - back-to-back set, DJ Pado, DJ Belu.

Lista este încă deschisă, organizatorii urmând să facă publice și alte nume de artiști care se vor alătura megapetrecerii de la Corlata.

„După succesul ediției din 2023 și după winter edition din luna ianuarie a acestui an, venim cu și mai mult entuziasm în pregătirea evenimentului. Cu mai multă muzică live, mai mulți artiști, mai mulți prieteni alături.

Ne bucurăm că putem anunța pentru moment prezența lui CONNECT-R, artist cu o evoluție și o discografie remarcabile, și THEO ROSE, care cântă pentru prima data în județul nostru.

Suntem în discuții și cu alți artiști, pregătim noi surprize care vor fi dezvăluite în curând”, ne-a mărturisit Dan Angheluș, organizator, reprezentant URBAN Street.

Un alt element important este faptul că organizatorii pun la dispoziția celor care vor să le fie alături transport dus-întors, curse speciale, care vor pleca din fața URBAN Street Food & Bar (cel mai probabil și din fața Iulius Mall) și care vor ajunge până la Comoara Bucovinei, Corlata, și retur.

De asemenea, la fel ca la edițiile anterioare, organizatorii pregătesc zone de relaxare, cu hamace, fotolii, standuri cu gustări, standuri cu premii, tocmai pentru a recrea vibe-ul de festival.

Biletele pot fi achiziționate de pe https://www.iabilet.ro/bilete-deep-in-the-forest-2024-94813/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR3rhgbu6paGtCBa78PxFrGheCBzeoOgf_5aI9vCtKgbtbVsDJbMkcNuzd0_aem_AY29amnXyipdWM0G4muMyyHAH0-BFbsGWGLotk3DDn4-fTMJCkg3t1jNrKvecqGCdfnJu0XOEr-ch3-f4ukhn1XJ.

Organizatori: URBAN Street Food & Bar, Erick’s Agency, Comoara Bucovinei și parteneri.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Theo Rose și Connect-R, pe scena festivalului „Deep in the forest”, din 12 și 13 iulie.
 Vizualizări articol: 1204 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Theo Rose și Connect-R, pe scena festivalului „Deep in the forest”, din 12 și 13 iulie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei