Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 mai 2024 - Anul XXIX, nr. 125 (8654)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9728 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,476 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Șoldan, la Stulpicani, alături de candidatul la primărie, George Gemănari

Joi, 30 Mai 2024 (14:10:39)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan, s-a întâlnit joi dimineață cu localnici din Stulpicani, în piața din comună. Șoldan a fost însoțit de colegi din PSD și de candidatul pentru funcția de primar al comunei, George Gemănari, un inginer în vârstă de 39 de ani, „hotărât să aducă schimbarea pe care această comunitate o așteaptă”, după cum a arătat Gheorghe Șoldan, într-un comunicat de presă.

Acesta a afirmat că a discutat cu mare parte dintre comercianți despre problemele cu care se confruntă comuna și despre planurile PSD de dezvoltare atât pentru Stulpicani, cât și pentru întreg județul Suceava.

„George Gemănari are un plan bine structurat pentru Stulpicani, axat pe îmbunătățirea infrastructurii și a rețelelor de utilități, dezvoltarea serviciilor publice, stimularea turismului local și sprijinirea afacerilor locale. Reacțiile oamenilor ne-au confirmat că este timpul pentru o schimbare reală, atât în administrația comunei Stulpicani, cât și la conducerea Consiliului Județean Suceava. Ne-au vorbit despre nevoia de proiecte concrete și eficiente, despre dorința de a vedea investiții reale într-un viitor mai bun pentru ei și copiii lor. Este evident că e nevoie de un alt ritm de dezvoltare, de o viziune nouă și de o echipă dedicată. Ca viitor președinte al Consiliului Județean Suceava, mă angajez să colaborez strâns cu fiecare administrație locală pentru a implementa proiecte de dezvoltare care să îmbunătățească nivelul de trai în întreg județul. Pe 9 iunie, vă îndemn să votați pentru schimbare, atât la primăria din Stulpicani, cât și la Consiliul Județean Suceava”, a transmis Gheorghe Șoldan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Șoldan, la Stulpicani, alături de candidatul la primărie, George Gemănari.
 Vizualizări articol: 561 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Șoldan, la Stulpicani, alături de candidatul la primărie, George Gemănari0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei