Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 mai 2024 - Anul XXIX, nr. 124 (8653)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9728 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,476 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Gheorghe Flutur la Moldovița și Vatra Moldoviței: „Primarii liberali Traian Iliesi și Virgil Saghin sunt primari model, care au dezvoltat localitățile pe care le conduc”

Miercuri, 29 Mai 2024 (13:06:44)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, deputatul Angelica Fădor și senatorul Daniel Cadariu au participat la lansarea candidaturii pentru un nou mandat a primarului liberal al comunei Moldovița, Traian Iliesi. Acesta este adesea numit „stâlpul Bucovinei” de către președintele PNL Suceava, el considerându-l „un adevărat erou pentru mandatele sale”. Gheorghe Flutur a arătat că Traian Iliesi a preluat o localitate uitată și prăfuită, care acum a devenit o perlă a Bucovinei, cu oameni gospodari, un muzeu al ouălor încondeiate, mocănița Huțulca și un port popular aparte, al huțulilor.

„Traian Iliesi a fost primul primar care a inițiat proiectele de apă și canalizare, a asfaltat drumuri, a construit diguri, poduri și podețe. Și alături de mine a reușit să scoată Moldovița de sub ape după inundațiile din 2008 și 2010. Astăzi, comuna are școli și un liceu modernizate, dispensare, stații de salvare pentru toată valea Moldoviței. Și trebuie spus că vom continua drumul de la Argel spre Valea Brodinei și punctul de frontieră Ulma. Sunt convins că Traian Iliesi va fi în continuare primar, iar acest lucru este confirmat de ropotele de aplauze pe care le-a primit în timpul prezentării realizărilor sale”, a transmis Flutur.

Liderul PNL Suceava a fost prezent și la lansarea candidaturii pentru un nou mandat a primarului liberal al comunei Vatra Moldoviței, Virgil Saghin, întâlnire care s-a desfășurat într-o atmosferă incendiară, în prezența a peste 500 de oameni. Gheorghe Flutur a mărturisit aici că nu a mai trăit o asemenea experiență, aplauzele și ovațiile fiind atât de puternice încât au întrerupt discursurile. „Evenimentul a fost electrizant și mobilizator pentru întreaga echipă”, a spus liderul liberalilor suceveni. La eveniment au fost prezenți și parlamentarii de Suceava Angelica Fădor și Constantin-Daniel Cadariu, precum și primarii liberali din Sadova, Frumosu și Moldovița.

În cadrul întâlnirii, primarul Virgil Saghin a adus la cunoștința gospodarilor din Vatra Moldoviței numeroasele realizări din această comună, de la apă și canalizare, la drumuri modernizate, școli, sală de sport și cămin cultural. De subliniat că mulți dintre cei prezenți au afirmat că Vatra Moldoviței este o comună cu un minim de 90% susținere pentru PNL, ca apreciere pentru Virgil Saghin și Gheorghe Flutur. „Pot să spun că am încheiat un maraton electoral în zona de munte într-o atmosferă electrizantă, foarte încurajatoare și optimistă”, a transmis Gheorghe Flutur, după ce în aceeași zi a mai avut întâlniri electorale la Moldova-Sulița și Izvoarele Sucevei. Flutur a mai spus că primarii liberali Traian Iliesi și Virgil Saghin sunt primari model, care au dezvoltat localitățile pe care le conduc.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur la Moldovița și Vatra Moldoviței: „Primarii liberali Traian Iliesi și Virgil Saghin sunt primari model, care au dezvoltat localitățile pe care le conduc”.
 Vizualizări articol: 615 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Gheorghe Flutur la Moldovița și Vatra Moldoviței: „Primarii liberali Traian Iliesi și Virgil Saghin sunt primari model, care au dezvoltat localitățile pe care le conduc”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei