Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 mai 2024 - Anul XXIX, nr. 123 (8652)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9728 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,476 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Planurile de dezvoltare a comunei Ostra, prezentate localnicilor de Gheorghe Șoldan și candidatul PSD la primărie, Marian Răzvan Calenciuc

Marţi, 28 Mai 2024 (13:23:40)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan, și candidatul social-democraților pentru funcția de primar la Ostra, Marian Răzvan Calenciuc, au participat la o întâlnire electorală cu aproximativ 150 de localnici și au prezentat planurile de dezvoltare a comunei, potrivit unui comunicat de presă.

Marian Răzvan Calenciuc are 38 de ani, este licențiat în drept, lucrează de 17 ani într-o companie multinațională, pentru care în prezent este manager zonal.

Conform comunicatului de presă transmis de Gheorghe Șoldan, printre obiectivele lui Marian Răzvan Calenciuc se numără atragerea de fonduri guvernamentale și europene, sprijin pentru afacerile locale și încurajarea implicării tinerilor în antrenoriat, promovarea zonei turistice în parteneriat cu primăriile de pe Valea Bistriței.

Alte proiecte din programul PSD de dezvoltare a comunei Ostra sunt rezolvarea unor proiecte care țin de infrastructura rutieră din comună, reabilitarea blocurilor din localitate, îndiguirea pâraielor, ecologizarea zonei Tarnița, înființarea unei rețele de hidranți, extinderea rețelei de apă și canalizare, achiziționarea unei noi mașini de pompieri și o dotare mai bună pentru Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei, înființarea unui centru afterschool și măsuri de sprijinire a elevilor din comună - o masă caldă în fiecare zi de școală și crearea unui ansamblu de dansuri al școlii gimnaziale.

„Am toată încrederea în viziunea lui Marian Răzvan Calenciuc și în capacitatea acestuia de a dezvolta comuna Ostra, concomitent cu celelalte localități din zona de munte a județului. Îi voi fi alături în realizarea tuturor acestor proiecte, însă cel mai important pas este pe 9 iunie. Atunci avem nevoie de cât mai multă susținere pentru a face schimbarea la Primăria Ostra și la Consiliul Județean Suceava. 9 iunie este Ziua Schimbării”, a arătat Gheorghe Șoldan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Planurile de dezvoltare a comunei Ostra, prezentate localnicilor de Gheorghe Șoldan și candidatul PSD la primărie, Marian Răzvan Calenciuc.
 Vizualizări articol: 512 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Planurile de dezvoltare a comunei Ostra, prezentate localnicilor de Gheorghe Șoldan și candidatul PSD la primărie, Marian Răzvan Calenciuc1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei