Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 mai 2024 - Anul XXIX, nr. 123 (8652)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9728 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,476 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Liderul PNL Suceava: Comunele Moldova-Sulița și Izvoarele Sucevei vor continua dezvoltarea cu primari liberali la conducere

Marţi, 28 Mai 2024 (15:03:44)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, și deputatul Angelica Fădor au participat marți la lansarea candidaților liberali pentru primăriile din Moldova-Sulița și Izvoarele Sucevei. Liderul liberalilor suceveni a precizat că cele două comune vor continua dezvoltarea cu primari liberali la conducere.

La Moldova-Sulița, Gheorghe Flutur și primarul Petru Jecalo s-au întâlnit cu mai mulți locuitori din această comună care erau veniți la piața săptămânală. Cei doi au discutat despre problemele muntenilor și despre nevoia de continuare a asfaltării drumurilor. „Sătenii au fost bucuroși să afle că există proiecte în derulare pentru asfaltarea a kilometri de drumuri principale și secundare. De asemenea, au fost informați că elevii din această comună vor primi o masă caldă în școli și că în zilele următoare vor primi un microbuz școlar nou”, a spus Gheorghe Flutur. El le-a mai vorbit cetățenilor din Moldova-Sulița despre perspectiva deschiderii punctului de frontieră cu Ucraina. „Petru Jecalo, medic veterinar de profesie, este extrem de iubit și apreciat de oameni, bucurându-se de un sprijin mare în rândul populației, care sunt convins că îl va vota din nou pentru a continua proiectele de dezvoltare a localității”, a mai spus liderul PNL Suceava, care candidează pentru un nou mandat de președintele al Consiliului Județean.

Tot marți, la Izvoarele Sucevei, Gheorghe Flutur și deputatul Angelica Fădor au fost mai întâi în piața din Brodina de Sus, localitate în care au văzut drumurile proaspăt asfaltate. Flutur a spus că în această localitate mai este o porțiune de drum de 10 km care va fi asfaltat în perioada următoare. Liderii liberali suceveni au vizitat apoi școlile și grădinițele modernizate de către primarul Mihail Mehno. Gheorghe Flutur a ținut să precizeze că în cursul zilei de marți, Mihail Mehno a semnat noi proiecte pentru modernizarea altor tronsoane de drum, cel mai important fiind cel dinspre Bobeica spre Cârlibaba, așteptat de mult timp de cetățeni.

„Izvoarele Sucevei este o localitate cu primărie modernă, cămin cultural modern, școli moderne, locuri de joacă pentru copii și grădinițe, având un parc auto de 15 utilaje necesare pentru diverse intervenții. Aceasta reflectă o schimbare radicală a localității de la granița cu Ucraina. Drumul județean care vine de la Câmpulung spre Izvoarele Sucevei a fost recent modernizat până la graniță, printr-un program transfrontalier în colaborare cu vecinii ucraineni, care au modernizat și ei drumul. Aceasta deschide perspectiva deschiderii rapide a unui punct de frontieră, iar zona Izvoarele Sucevei va deveni atractivă din punct de vedere economic, comercial și turistic”, a spus Gheorghe Flutur.

El a subliniat faptul că primarul Mihail Mehno a realizat toate aceste investiții împreună cu viceprimarul Marian Mehno, cel care este candidatul liberal la funcția de primar în momentul de față. Liderul PNL Suceava a mai vorbit și despre schimbarea elegantă de generații între Mihail Mehno și Marian Mehno, „un model liberal de trecere de la o generație la alta”, și a cerut locuitorilor din Izvoarele Sucevei să voteze pentru acest tânăr, „un vot care înseamnă garanția dezvoltării localității alături de echipa sa”. De asemenea, Gheorghe Flutur a cerut un vot pentru președinția Consiliului Județean Suceava.

În final, Liderul PNL Suceava a adus aprecieri și mulțumiri deputatului din zona de munte, Angelica Fădor, el precizând că aceasta a fost un sprijin continuu, real și la timp pentru primarii acestei zone a județului și nu numai.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liderul PNL Suceava: Comunele Moldova-Sulița și Izvoarele Sucevei vor continua dezvoltarea cu primari liberali la conducere.
 Vizualizări articol: 579 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liderul PNL Suceava: Comunele Moldova-Sulița și Izvoarele Sucevei vor continua dezvoltarea cu primari liberali la conducere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei