Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 mai 2024 - Anul XXIX, nr. 123 (8652)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9728 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,476 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Gheorghe Flutur, alături de primarul PNL din Broșteni, Alexandru Hurjui: „Acest oraș va avea o dezvoltare pe măsură cu un primar liberal”

Marţi, 28 Mai 2024 (14:09:03)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, și deputatul Angelica Fădor au participat, la Broșteni, la casa de cultură, în prezența a aproape 300 de cetățeni, la lansarea oficială a candidaturii pentru un nou mandat a primarului liberal Alexandru Hurjui.

Gheorghe Flutur a subliniat că primarul Alexandru Hurjui este foarte iubit și apreciat de oamenii din Broșteni, el cerându-le cetățenilor din acest oraș să îl voteze pe acesta pentru faptele sale și pentru proiectele făcute. „Broșteniul s-a schimbat la față, are apă-canal, are drumuri bune, are școli modernizate. Și vreau să anunțăm că a semnat un proiect pentru modernizarea a 14 km de drumuri din oraș, prin Programul Anghel Saligny, iar viitoarele proiecte sunt legate de Broșteni la autostradă”, a spus Gheorghe Flutur. El le-a vorbit oamenilor despre Autostrada Unirii Iași - Târgu Mureș și de faptul că Broșteni este la 30 km de aceasta și a sugerat primarului să revizuiască PUZ-ul orașului, să caute locuri pentru investitori, cu prioritate pentru localnici, dar și locuri pentru zone de agrement. „Am văzut că primăria are pregătite proiecte pentru amenajarea falezei Bistriței, pentru realizarea de locuri de panoramă pentru a pune în valoare peisajul, dar și pentru modernizarea drumului pe Neagra Broșteniului spre Dârmoxa. Dar cel mai important factor este calitatea oamenilor și avem exemplu echipa de consilieri, mulți dintre ei oameni de afaceri, care reprezintă toate zonele orașului și categoriile sociale”, a precizat Flutur. El a spus că este optimist pentru că „Broșteni va avea primar liberal și o dezvoltare pe măsură”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur, alături de primarul PNL din Broșteni, Alexandru Hurjui: „Acest oraș va avea o dezvoltare pe măsură cu un primar liberal”.
 Vizualizări articol: 492 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gheorghe Flutur, alături de primarul PNL din Broșteni, Alexandru Hurjui: „Acest oraș va avea o dezvoltare pe măsură cu un primar liberal”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei