Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 mai 2024 - Anul XXIX, nr. 123 (8652)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9728 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,476 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Candidatul PNL pentru Primăria Mitocu Dragomirnei, Radu Airoaie, anunță că va elimina toate taxele abuzive impuse de actuala conducere a comunei

Marţi, 28 Mai 2024 (16:23:01)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Mitocu Dragomirnei, omul de afaceri Radu Aurelian Airoaie, a declarat că după ce va fi ales în această funcție va elimina taxele abuzive pe care le plătesc cetățenii, despre care spune că au fost impuse abuziv de actualul primar. Radu Airoaie a făcut referire în primul rând de taxa de dobândire/înstrăinare pentru mijloacele de transport, în valoare de 50 de lei. „Această taxă va fi eliminată. La aceasta se mai adaugă și taxele de adeverință și de certificat fiscal pe care Primăria Mitocu Dragomirnei le ține abuziv. Actualul primar a introdus aceste taxe, au fost puse pe masa Consiliului Local și a forțat deliberativul să voteze pentru că altfel mergeau pe nivelul maxim”, a declarat candidatul PNL pentru Primăria Mitocu Dragomirnei.

Acesta mai spus că în calitate de primar vrea să reducă taxa de salubrizare „la un nivel decent” și limitarea la maximum șase persoane de familie. „În momentul de față taxa de salubrizare este de 84 de lei de persoană. Tot actualul primar a vrut să o majoreze la 120 de lei de persoană, însă Consiliul Local a menținut-o la 84 de lei. Propunerea mea este ca această taxă să fie de 100 de lei la două persoane, 125 la trei persoane, 150 de lei la patru persoane, 175 la cinci persoane și 200 de lei la șase persoane. Consideră că este un preț civilizat de colectare a deșeurilor”, a declarat Radu Airoaie.

El a mai adăugat că propune și transformarea amenzilor în ore de muncă în folosul comunității, având în vedere că sunt foarte multe persoane care nu au venituri și nu au posibilitatea să plătească amenzile. „Sunt persoane care au primit amenzi din motive diferite. Unii au amenzi din timpul pandemiei care nu au fost radiate și le apar în debite, iar când se duc la primărie nu li se eliberează nici o adeverință”, a declarat candidatul PNL pentru Primăria Mitocu Dragomirnei.

Nu în ultimul rând, el a precizat că în calitate de primar va avea în vedere și recuperarea terenurilor ținute abuziv de către unele persoane, în zonele Dumbravă, Imaș, Lipoveni, Coada Iazului Lipoveni și Cap Tei, precum și punerea în executare a tuturor hotărârilor judecătorești referitoare la terenuri, retrocedarea terenurilor tuturor celor care au dreptul și nu le-au primit, creșterea calității serviciilor prestate de către administrația locală prin funcționarii publici, operaționalizarea departamentului de cadastru și carte funciară din primărie, darea în folosință gratuită a unor suprafețe de teren tinerilor pentru construirea de locuințe.

Radu Airoaie a mai spus că în programul său pentru comuna Mitocu Dragomirnei se regăsește și susținerea comunității rușilor lipoveni, a comunității romilor, a Bisericii și sportului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidatul PNL pentru Primăria Mitocu Dragomirnei, Radu Airoaie, anunță că va elimina toate taxele abuzive impuse de actuala conducere a comunei.
 Vizualizări articol: 506 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Candidatul PNL pentru Primăria Mitocu Dragomirnei, Radu Airoaie, anunță că va elimina toate taxele abuzive impuse de actuala conducere a comunei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei