Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 mai 2024 - Anul XXIX, nr. 116 (8645)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Gheorghe Flutur dă asigurări că reabilitarea zonei centrale a Rădăuțiului va fi o lucrare de calitate care va schimba în bine fața municipiului

Luni, 20 Mai 2024 (11:00:43)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele PNL Suceava și al Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a dat asigurări că reabilitarea zonei centrale a Rădăuțiului va fi o lucrare gospodărească, de calitate, care va schimba în bine fața acestui municipiu. Gheorghe Flutur a fost prezent luni dimineață în Rădăuți, unde alături de primarul Bogdan Loghin a verificat stadiul lucrărilor, cei doi discutând cu reprezentanții constructorului, ai ACET Suceava și ai firmei care amenajează zona centrală a municipiului. „Aşa cum le-am promis rădăuțenilor săptămâna trecută, voi fi foarte des pe acest șantier și pot să spun că lucrările evoluează bine. Sunt lucrări ample, pentru că cei de la ACET trebuie să facă racorduri la conductele de apă pluvială, având în vedere că vor fi foarte multe descărcări de apă de pe acoperișurile clădirilor din centru. Apă care până acum, din păcate, cădea direct pe stradă, fără a exista p rețea de canalizare. Și țin să subliniez că zona centrală a Rădăuțiului avea nevoie de aceste lucrări, iar Bogdan Loghin este primul primar al acestui municipiu care va duce la bun sfârșit această investiție”, a declarat Flutur.

El a precizat că centrul civic al Rădăuțiului nu este racordat corespunzător la canalizarea orașului. „Până acum venea vidanja periodic pentru a goli canalizarea, iar acum s-au tras ramificații de apă și canalizare la toate magazinele și locuințele, inclusiv spre piața alimentară din Rădăuți, care, din păcate, nu avea așa ceva”, a explicat Flutur. În același timp el a arătat că toate firmele care au rețele de cabluri în zona centrală a municipiului Rădăuți au fost înștiințate că zilele viitoare acestea vor fi îndepărtate și ulterior îngropate în pământ. „Și acest lucru va schimba total aspectul centrului orașului. Apoi se vor monta lampadare noi moderne, așa cum s-a făcut și în stațiunea turistică Vatra Dornei, la sfârșitul anului trecut”, a declarat șeful administrației județene. Gheorghe Flutur a precizat că în cadrul discuțiilor de luni, constructorul l-a asigurat că este în curs de contractare a granitului pentru trotuare, pentru o suprafață de circa 8000 de metri pătrați.

„Pot să spun că va fi o lucrare gospodărească, de calitate, care va schimba categoric fața Rădăuțiului și în special a centrului civic”, a transmis Gheorghe Flutur. El apreciat faptul că primarul liberal Bogdan Loghin și echipa sa din primărie sunt zilnic pe șantierele din acest municipiu pentru a grăbi lucrările și pentru a urmări calitatea lor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur dă asigurări că reabilitarea zonei centrale a Rădăuțiului va fi o lucrare de calitate care va schimba în bine fața municipiului.
 Vizualizări articol: 803 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Gheorghe Flutur dă asigurări că reabilitarea zonei centrale a Rădăuțiului va fi o lucrare de calitate care va schimba în bine fața municipiului3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei