Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 mai 2024 - Anul XXIX, nr. 116 (8645)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Candidatul PNL pentru Primăria Mitocu Dragomirnei, Radu Airoaie, va dezvolta infrastructura din comună printr-un parteneriat cu Gheorghe Flutur

Luni, 20 Mai 2024 (16:36:32)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Mitocu Dragomirnei, Radu Aurelian Airoaie, a inclus în programul său electoral mai multe proiecte pentru dezvoltarea infrastructurii din localitate. Radu Aurelian Airoaie a precizat că toate aceste proiecte vor fi realizate în parteneriat cu Consiliul Județean și președintele acestei instituții, Gheorghe Flutur. El a arătat că unul dintre aceste proiecte vizează modernizarea drumurilor de exploatare agricolă, cu fonduri europene, acest lucru urmând să ducă la creșterea valorii terenurilor în zone precum Ghidion, Stratulat, Arinului, Hucului, Veșniciei, Lacului, Valea Morii, Dealu Morii, Cantonului, Crângului și Mestecenilor. Candidatul PNL pentru Primăria Mitocu Dragomirnei a precizat că un alt proiect este cel pentru construcția unei rețele de trotuare în localitate, o investiție necesară și urgentă, precum și modernizarea centrului comunei prin realizarea unui sens giratoriu în intersecția cu Mitocași, amenajarea unui parc central și realizarea de spații de recreere.

”Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a garantat că în parteneriat cu noua administrație PNL a comunei Mitocu Dragomirnei va sprijini un proiect pentru construcția unei rețele de trotuare în zona drumurilor județene din comună, având în vedere importanța turistică a acesteia, prin Mănăstirea Dragomirna, dar și traficul intens care există. Și tot împreună cu CJ Suceava intenționăm să facem un sens giratoriu modern în intersecția cu Mitocași, care este tot la drumul județean, pentru a fluidiza traficul și a înfrumuseța zona”, a declarat candidatul PNL pentru Primăria Mitocu Dragomirnei.

Rau Aurelian Airoaie a mai spus că un alt proiect pe care vrea să îl realizeze cât mai repede este extinderea intravilanului prin actualizarea Planului Urbanistic General. „La toate aceste proiecte se adaugă alimentarea comunei cu gaz metan, extinderea rețelelor de apă și canalizare în toate gospodăriile, extinderea rețelei electrice și de iluminat public la toate locuințele din localitate, asfaltarea tuturor străzilor și repararea celor asfaltate, realizarea unei piste de biciclete de la stația de pompe, prin Dragomirna și cu întoarcere prin Lipoveni la Ițcani, pentru a forma un frumos circuit de recreere, crearea unei platforme ecologice de gunoi și neutralizarea gropilor de gunoi existente și achiziționarea de utilaje performante”, a declarat Rau Aurelian Airoaie. El a subliniat că aceste proiecte pot fi realizate prin accesarea de fonduri europene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidatul PNL pentru Primăria Mitocu Dragomirnei, Radu Airoaie, va dezvolta infrastructura din comună printr-un parteneriat cu Gheorghe Flutur.
 Vizualizări articol: 467 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Candidatul PNL pentru Primăria Mitocu Dragomirnei, Radu Airoaie, va dezvolta infrastructura din comună printr-un parteneriat cu Gheorghe Flutur0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei