Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 mai 2024 - Anul XXIX, nr. 115 (8644)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9728 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,476 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Parlamentarii PSD de Suceava acuză PNL că folosește „minciuna şi dezinformarea ca principale mijloace de propagandă electorală”

Duminică, 19 Mai 2024 (10:21:54)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Parlamentarii PSD de Suceava au transmis, duminică, un comunicat de presă, prin care acuză PNL că folosește „minciuna şi dezinformarea ca principale mijloace de propagandă electorală” și că dă dovadă de „amatorism”.

„Ce face un pnl-ist ca să prindă loc pe liste? Practic, orice îi spune şeful! În această cheie trebuie să interpretăm ieşirea unui deputat PNL de Suceava, care ne acuză că folosim tactici de intimidare la adresa transportatorilor din judeţ ca să colaboreze cu noi. E drept că nu ştim cum stau lucrurile la PNL, dar PSD a avut grijă tot timpul să cultive o relaţie firească, echitabilă şi de bun simţ cu mediul privat, indiferent de domeniul de activitate. În acest sens stau dovadă măsurile legislative pe care le-am luat de-a lungul timpului pentru a proteja şi sprijini oamenii cu afaceri mici şi mijlocii, de cele mai multe ori fiind nevoiţi să îndreptăm chiar greşelile făcute de partidele de dreapta”, afirmă parlamentarii PSD.

În comunicatul transmis, aceștia arată că datorită măsurilor legislative implementate de PSD românii îi apreciază pe social-democrați, „ în timp ce PNL se află la un minim istoric, indiferent de ce sondaje comandă”. „Procentul la care se află reflectă doza de amatorism practicată în politica românească, amatorism care se vede cu ochiul liber şi în ieşirile lor publice. Pentru că, cel puţin în ultima vreme şi mai ales în judeţul Suceava, orice declaraţie, orice ieşire publică, orice eveniment organizat de ei nu este decât un prilej în plus de a se face de râs. Au uitat că vorbele trebuie confirmate de fapte, drept urmare au ales minciuna şi dezinformarea ca principale mijloace de propagandă electorală. Exact la fel a procedat cu ultima declaraţie şi deputatul amintit. Dar ştim că nu putem avea mari aşteptări de la o persoană care sprijină la Consiliul Judeţean un personaj perceput de suceveni mai mult ca rapsod popular, decât om politic. Numai că e umilitor, din punctul nostru de vedere, să facă afirmaţii nefondate numai pentru a-şi păstra locul pe listele electorale. E penibil să fii atât de slugarnic încât să faci orice îţi spune şeful! Totuşi, la urma urmei l-a apărat şi aplaudat incluziv când făcea „oacaca” pe tăpşan. Aşa că ce să ne mai mire?”, se întreabă retoric parlamentarii social-democrați.

CMF: 21240002

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parlamentarii PSD de Suceava acuză PNL că folosește „minciuna şi dezinformarea ca principale mijloace de propagandă electorală”.
 Vizualizări articol: 658 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Parlamentarii PSD de Suceava acuză PNL că folosește „minciuna şi dezinformarea ca principale mijloace de propagandă electorală”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei