Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 mai 2024 - Anul XXIX, nr. 113 (8642)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9766 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5135 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Gheorghe Flutur alături de candidații PNL pentru Primăriile Ulma și Brodina: “Vom câștiga!”

Joi, 16 Mai 2024 (21:49:31)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal, Gheorghe Flutur, a lansat, joi seara, candidații liberali pentru funcția de primar din comunele Ulma și la Brodina, Petru Marocico, respectiv Vasile Uhliuc. La Ulma au fost prezenți cetățeni din mai multe sale ale comunei cărora Gheorghe Flutur le-a transmis că joi s-a dat ordinul de începere a lucrărilor pentru modernizarea ultimilor 3,5 km de drum de la Ulma spre frontiera cu Ucraina. În cadrul întâlnirii, cetățenii au fost recunoscători pentru eforturile făcute de administrația județeană pentru asfaltarea drumurilor din comună, pentru investițiile în școli și au spus că așteaptă cu nerăbdare deschiderea graniței cu Ucraina, considerând că acest lucru va aduce dezvoltare, mai multe investiții și mai multe locuri de muncă în zonă.

Apoi, la Brodina, întâlnirea a avut loc pe Valea Brodinei, în natură, de față fiind prezenți și primarii liberali de la Vicovu de Sus, Vasile Iliuț, de la Moldovița, Traian Iliesi, și de la Ulma, Petru Marocico.

“Vasile Uhliuc a vorbit despre proiectele realizate în comună, o comună care este bine pusă la punct, cu școli modernizate și drumuri modernizate, dar a menționat că este nemulțumit de contestațiile care blochează lucrările la drumuri. Un proiect de aproape 7 km de drumuri comunale este mereu blocat, fiind contestat”, a declarat Flutur.

El i-a asigurat pe locuitori de finalizarea drumului județean pe care CJ Suceava îl face pe Valea Brodinei și a arătat că au început lucrările pentru începerea legăturii cu Moldovița prin Argel, unde deja s-au asfaltat primii kilometri și s-a construit un pod. “Acest drum va face legătura între Valea Moldovei și Valea Sucevei, precum și cu granița cu Ucraina la Ulma. Turiștii vor putea să meargă în circuit deschis de la Rădăuți, la Putna, roată prin Brodina și să se întoarcă spre Moldovița sau invers. De asemenea, președintele a vorbit despre continuarea drumului de la Brodina de Sus, Izvoarele Sucevei, continuarea prin Bobeica spre Cârlibaba, paralel cu frontiera cu Ucraina, pentru a face legătura cu Valea Bistriței Aurii și cu Pasul Prislop. Vom câștiga. Ambii primari, de la Ulma și Brodina, au nevoie de fonduri, având în vedere că au multe sate și cătune izolate unde trebuie în continuare fonduri pentru întreținerea drumurilor, pentru deszăpeziri, pentru transportul elevilor, fonduri care sunt mai mari decât în câmpie, pentru că sunt pe distanțe lungi și pe teren accidentat”, a spus Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur alături de candidații PNL pentru Primăriile Ulma și Brodina: “Vom câștiga!”.
 Vizualizări articol: 549 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gheorghe Flutur alături de candidații PNL pentru Primăriile Ulma și Brodina: “Vom câștiga!”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei