Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 mai 2024 - Anul XXIX, nr. 110 (8639)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bogdan Loghin către rădăuțeni: „Veți avea în mine un primar care va lucra de dimineață până seara pentru acest municipiu, dar și cel mai mare apărător al Rădăuțiului”

Luni, 13 Mai 2024 (15:51:17)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul din Rădăuți, Bogdan Loghin, le-a transmis rădăuțenilor că întreg municipiul s-a transformat în bine în ultimii patru ani, el făcând referire în mod special la numărul mare de proiecte implementate în această perioadă, de la modernizarea străzilor, rețele de apă și canalizare, investiții în Spitalul Municipal și în unitățile de învățământ, dar și pentru modernizarea centrului vechi. La lansarea oficială a candidaturii pentru un nou mandat, care a avut loc duminică seara, într-o sală plină a Casei de Cultură, în prezența liderului PNL Suceava, Gheorghe Flutur, primarul Bogdan Loghin a declarat că „una dintre cele mai mari provocări de care am avut parte a fost să pun pe direcție o primărie aflată în degringoladă, în care fosta conducere se lăuda că s-au atras vreo 15.000 de euro, după ce s-au cheltuit vreo 85.000 de euro. Acum suntem în implementare cu proiecte de peste 50 de milioane de euro”, a spus Bogdan Loghin.

El a dat ca exemplu modernizarea a nu mai puțin de 39 de străzi în lungime de 19 kilometri, o investiție de peste 5,2 milioane de euro, dar și investițiile de aproape 12,6 milioane de euro în Spitalul Municipal Rădăuți. „Vreau să fac referire în mod special la secția de pediatrie, care a fost inaugurată în aprilie 2021. Aceasta a fost amenajată la etajul 5 al spitalului, prin supraetajarea corpurilor A, B și C ale clădirii, un proiect de aproximativ 3,2 milioane de euro. Acest proiect este cel cu care cineva se laudă peste tot că el a făcut spitalul. Acest contract a fost semnat între CNI, care a dat banii, și constructor. Toate clădirile din Rădăuți, inclusiv spitalul, sunt ale primăriei și sunt date în administrare. Asta înseamnă că nu se pot face investiții fără implicarea Primăriei Rădăuți. Așa că singurele semnături care există pentru acest vestit spital care s-a făcut sunt între CNI și firma care a câștigat proiectul, iar în final m-am numărat și eu printre cei care au semnat pentru că atunci a fost recepția lucrării”, a explicat Loghin.

El a ținut să clarifice și investiția în reabilitarea zonei centrale, de 2,4 milioane de euro. Bogdan Loghin a spus că „este tocat non-stop” cu privire la aceste lucrări, însă rădăuțenii trebuie să înțeleagă faptul că aici lucrările sunt extrem de ample, în condițiile în care în toată zona centrală nu existau, după atâția ani, nici canalizare și nici racorduri pentru apă.

Mai mult, el a precizat că și-a făcut mulți dușmani și în momentul în care a început intabularea clădirilor din zona centrală. „Când am început să intabulăm zona centrală, pentru că nimeni nu s-a gândit la acest lucru, au început să vină și dușmanii ascunși din spate, despre care nimeni nu știe, dar care au foarte mulți bani. Asta și după ce am văzut că nu era nimic intabulat cum trebuie”, a arătat primarul din Rădăuți.

În final, el a transmis că în următorul mandat, dacă va fi ales prin votul rădăuțenilor, aceștia nu vor avea doar un primar care va lucra de dimineață până seara pentru acest municipiu, „dar veți avea în față și cel mai mare apărător al municipiului Rădăuți”. Bogdan Loghin i-a asigurat pe rădăuțeni că în acest municipiu nu vor mai exista străzi neasfaltate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bogdan Loghin către rădăuțeni: „Veți avea în mine un primar care va lucra de dimineață până seara pentru acest municipiu, dar și cel mai mare apărător al Rădăuțiului”.
 Vizualizări articol: 444 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Bogdan Loghin către rădăuțeni: „Veți avea în mine un primar care va lucra de dimineață până seara pentru acest municipiu, dar și cel mai mare apărător al Rădăuțiului”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei