Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 mai 2024 - Anul XXIX, nr. 109 (8638)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Gheorghe Șoldan, alături de candidatul PSD pentru Primăria Râșca, Petrică Clipa: „Împreună vrem să facem altfel de administrație în județul Suceava”

Sâmbătă, 11 Mai 2024 (11:50:20)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan a participat la lansarea candidatului social democrat pentru primăria Râșca, Petrică Clipa. Gheorghe Șoldan a declarat că alături de acesta își dorește să facă altfel de administrație în județul Suceava. „Trec periodic pe la Râșca în drumurile pe care le fac la Mănăstirea Sihăstria Râșcăi și nu pot să nu observ că zona are un potențial turistic foarte mare, însă insuficient dezvoltat. Ieri după-amiază, ne-am întâlnit la căminul cultural din Râșca cu aproximativ 150 de oameni și, alături de candidatul nostru pentru funcția de primar, Petrică Clipa, le-am vorbit despre proiectele noastre pentru comuna lor, pentru județul nostru. Le-am spus oamenilor că dezvoltarea județului presupune dezvoltarea fiecărei localități în parte”, a spus Șoldan. De precizat că Petrică Clipa are 57 de ani și de 35 de ani este silvicultor. Căsătorit, tată a doi copii, Petrică Clipa a precizat că își dorește să dezvolte Râșca, așa cum s-au dezvoltat comunele învecinate, Bogdănești, Boroaia, Forăști, Baia, Mălini, Vadu Moldovei, toate aceste localități fiind conduse de primari social-democrați.

La rândul său, Gheorghe Șoldan a subliniat faptul că toți primarii acestor localități fac parte din echipa sa. „Sunt primari alături de care îmi doresc să arăt că se poate face o astfel de administrație în județul Suceava. Și în timp ce mă întorceam aseară spre casă, am primit un video de la adunarea de vineri a conducerii PNL din centrul Sucevei. Am deschis video respectiv: Se auzea răsunând în tot centrul Sucevei, în care erau oameni aduși cu autobuzele din alte localități: <Omul care a adus Lumina Sfântă de la Ierusalim!>. Oameni buni, mai poți spune ceva?! <Omul lor> nu are limite. Mă gândeam că măcar acum, de față cu generalul lui de partid, se va comporta cu mai multă modestie. Eu zic așa: Mai bine să răsune Facebook-ul cu mesajul: 9 iunie – Ziua Schimbării”, a încheiat Gheorghe Șoldan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Șoldan, alături de candidatul PSD pentru Primăria Râșca, Petrică Clipa: „Împreună vrem să facem altfel de administrație în județul Suceava”.
 Vizualizări articol: 768 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Gheorghe Șoldan, alături de candidatul PSD pentru Primăria Râșca, Petrică Clipa: „Împreună vrem să facem altfel de administrație în județul Suceava”1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei