Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 mai 2024 - Anul XXIX, nr. 109 (8638)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vocea tinerilor din Suceava

Alexandru Focșăneanu, candidat PNL la Consiliul Local:  ”Am încredere că Lucian Harșovschi va produce schimbarea de care orașul are nevoie”

Duminică, 12 Mai 2024 (13:15:51)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În lista de candidați propuși de PNL pentru Consiliul Local Suceava se află și un tânăr localnic, care își dorește să fie vocea tinerilor din municipiul reședință de județ.

Alexandru Focșăneanu are 30 de ani, este soț și tatăl unui băiețel. Născut și crescut aici, în Suceava, unde și-ar dori să crească și să se formeze și copilul său.
Este un tânăr ambițios, care și-a dorit tot timpul mai mult de la el și căruia îi plac provocările, motiv pentru care a decis să intre în politică. Își dorește să fie vocea tinerilor din Suceava și vreau ca aceștia să își poată construi viața într-un oraș și mai bun.
“M-am alăturat echipei lui Lucian Harșovschi pentru că regăsesc în acesta principii de viață asemănătoare cu ale mele. Cred în Lucian, cred că a demonstrat implicare, determinare, curaj și că este omul soluțiilor. Am ales să fiu alături de el și pentru că am încredere că va produce schimbarea de care orașul are nevoie prin proiectele sale, dar și prin echipa pe care și-a construit-o, oameni cu viziune și dornici să se implice pentru a face ca Suceava să fie un oraș așa cum și-l doresc toți sucevenii”, a precizat Alexandru Focșăneanu.
Prezența sa în lista de consilieri locali propusă de PNL este apreciată de Lucian Harșovschi, care candidează la funcția de primar al Sucevei:
„Mă bucur că Alexandru a acceptat să se alăture echipei, mizez pe tineri, cred că pe lângă energia contagioasă, au și o sete de cunoaștere și o perspectivă care pot produce schimbări.

Cred în această echipă și îmi doresc și ca sucevenii să vadă în ei ceea ce am văzut și eu, dorința de a se implica în a face bine în Suceava”.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alexandru Focșăneanu, candidat PNL la Consiliul Local:  ”Am încredere că Lucian Harșovschi va produce schimbarea de care orașul are nevoie”.
 Vizualizări articol: 348 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alexandru Focșăneanu, candidat PNL la Consiliul Local:  ”Am încredere că Lucian Harșovschi va produce schimbarea de care orașul are nevoie”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei