Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 302 (8526)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9728 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,476 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Liderul PNL din Șcheia, Alin Rusu, le-a oferit locuitorilor comunei un bal al gospodarilor în prima zi de Crăciun

Miercuri, 27 Decembrie 2023 (10:54:21)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproape 400 de locuitori ai comunei Șcheia au fost prezenți, pe 25 decembrie, în prima zi de Crăciun, la Balul Gospodarilor. Evenimentul a fost organizat de liderul PNL din Șcheia, Alin Rusu, alături de consilierii liberali din această comună și a avut loc la Ariata Events.

Demn de remarcat este faptul că toți cei aproape 400 de locuitori ai comunei care au participat la balul gospodarilor au venit îmbrăcați în frumoase straie populare. Atmosfera a fost una de sărbătoare, gospodarii veniți din toate satele comunei arătând că știu să se distreze și să se simtă bine împreună, cântând și dansând până noaptea târziu.

Pe lângă bucatele alese servite la masă, participanții au avut parte și de un spectacol oferit de formații și artiști din comuna Șcheia.

Organizatorul balului, liberalul Alin Rusu a ținut să le mulțumească tuturor celor care au fost alături de el și de consilierii PNL la acest eveniment, în frunte cu primarul din Șcheia, Vasile Andriciuc.

Alin Rusu a ținut să sublinieze faptul că l-a bucurat faptul că la bal au participat atât gospodari vechi din comună, cât și gospodarii noi veniți în Șcheia. „Aproape jumătate dintre cei care au participat la balul gospodarilor sunt dintre cetățenii noi ai comunei.

De altfel, din cei aproximativ  15.000 de locuitori din Șcheia, aproape jumătate sunt locuitori vechi ai comunei, restul fiind cetățeni care locuiesc în cartierele noi. Iar prin acest bal am vrut să le arătăm cetățenilor noi din comună tradițiile și obiceiurile noastre. Și mă bucură faptul că deja toți cei care au venit să locuiască în comuna Șcheia au îmbrățișat tradițiile populare de aici”, a declarat Alin Rusu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liderul PNL din Șcheia, Alin Rusu, le-a oferit locuitorilor comunei un bal al gospodarilor în prima zi de Crăciun.
 Vizualizări articol: 1216 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Liderul PNL din Șcheia, Alin Rusu, le-a oferit locuitorilor comunei un bal al gospodarilor în prima zi de Crăciun4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei