Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 301 (8525)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9728 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,476 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

FRF a făcut ultimele clarificări în ceea ce privește meciurile de baraj pentru promovarea în eșalonul al treilea

Vineri, 22 Decembrie 2023 (13:13:23)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zilele trecute, în ultima ședință a Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal s-a aprobat Regulamentul privind organizarea și desfășurarea jocurilor de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, ediția de campionat 2023-2024.

Ca noutate, jocurile se vor disputa în zilele de duminică, pe 16 și 23 iunie 2024. Această modificare este cauzată de programarea pe 22 iunie 2024 a duelului dintre reprezentativele României și Belgiei, de la Campionatul European.

Astfel, Asociațiile Județene de Fotbal sunt obligate să comunice către Departamentul Competiții al FRF, în scris, până la data de 9 iunie 2024, numele echipelor calificate pentru a participa la jocurile de baraj, copia Certificatului de Identitate Sportivă eliberat de Ministerul Tineretului și Sportului, stadionul pe care se va disputa meciul de baraj și confirmarea că acesta este omologat cel puțin pentru nivelul Ligii a IV-a. Dreptul de participare la jocurile de baraj îl deține structura sportivă clasată la finalul campionatului pe locul întâi în fiecare județ.

Stabilirea jocurilor de baraj va fi făcută prin tragere la sorți, în luna februarie a anului viitor, de către Departamentul Competiții al FRF în conformitate cu împărțirea pe regiuni geografice stabilită inițial. Campioana județului Suceava va întâlni în dubla decisivă pentru promovarea în eșalonul al treilea o adversară provenită din județele Bacău, Botoșani, Neamț, Iași sau Vaslui.
Ca urmare a abrogării principiului avantajului golului marcat în deplasare la
jocurile eliminatorii disputate în dublă manșă, în situația în care, după disputarea celor două jocuri de baraj, egalitatea se menține (la puncte și golaveraj), după o pauză de 5 minute acordată la terminarea celor 90 de minute regulamentare, jocul retur se va prelungi cu două reprize a câte 15 minute.
În cazul în care egalitatea va persista și după reprizele de prelungire, echipa
câștigătoare va fi desemnată în urma executării loviturilor de departajare.
Sancțiunile care decurg din cumulul de cartonașe galbene primite de jucători în
campionatul Ligii a IV-a nu vor fi aplicate în meciurile de baraj, fiind menținute numai suspendările aplicate pentru alte abateri disciplinare.

La jumătatea întrecerii, lupta pentru șefia Ligii a IV-a sucevene este foarte strânsă. Formațiile Juniorul Salcea și Șoimii Gura Humorului împart prima poziție, cu câte 37 de puncte, podiumul fiind completat de echipa Juniorul Suceava, care a adunat 36 de puncte în tur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului FRF a făcut ultimele clarificări în ceea ce privește meciurile de baraj pentru promovarea în eșalonul al treilea.
 Vizualizări articol: 1064 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FRF a făcut ultimele clarificări în ceea ce privește meciurile de baraj pentru promovarea în eșalonul al treilea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei