Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 300 (8524)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9728 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,476 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vladimir Rebenciuc a făcut o figură frumoasă în Italia, la Trofeul „Ayrton Senna”

Joi, 21 Decembrie 2023 (17:51:20)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânărul pilot sucevean Vladimir Rebenciuc, în vârstă de 8 ani și jumătate, premiat recent de Federația Română de Karting la Gala Campionilor 2023 pentru câștigarea Cupei României și clasarea pe locul secund în Campionatul Național la Categoria PUFO, a participat zilele trecute la prima competiție internațională din cariera sa. Este vorba de prestigiosul concurs Trofeul „Ayrton Senna”, de la Napoli, care strânge an de an la start piloți talentați din toată lumea și care în 2023 s-a desfășurat pe o vreme schimbătoare, ce a alternat reprizele de vânt și ploaie.

Vladimir a concurat la Categoria MINI 60 și, chiar dacă a fost urmărit de ghinion, fiind nevoit să plece de pe locul 32 în calificări după ce a avut probleme la carburator, a reușit să recupereze din ecart și să se claseze la final pe poziția a 14-a din 38 de participanți. Un debut reușit în condițiile în care tânărul pilot sucevean a concurat într-o companie selectă, la o categorie la care limita superioară de vârstă este de 11 ani.

După o scurtă vacanță, Vladimir Rebenciuc va relua pregătirile pe data de 3 ianuarie. Se va deplasa în Italia, unde timp de patru zile va efectua antrenamente pe South Garda Lonato, cel mai cunoscut circuit de teste din Peninsulă. La începutul lui februarie, va urma o nouă rundă de teste, pe Franciacorta Karting Track, după care, în intervalul 15-19 februarie, va concura tot în Italia, la WSK Champions Cup, competiție care este asimilată ca un campionat mondial de karting.

Aceste experiențe îl vor ajuta enorm pe Vladimir în perspectiva viitoarei ediții a Campionatului Național, care va începe în luna aprilie a anului viitor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vladimir Rebenciuc a făcut o figură frumoasă în Italia, la Trofeul „Ayrton Senna”.
 Vizualizări articol: 823 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Vladimir Rebenciuc a făcut o figură frumoasă în Italia, la Trofeul „Ayrton Senna”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei