Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 300 (8524)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9728 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,476 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Cupa Monitorul Junior și-a desemnat laureații

Joi, 21 Decembrie 2023 (18:53:00)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ediția a VII-a a Cupei Monitorul pentru copii, competiție aflată în circuitul Federației Române de Tenis, s-a desfășurat cu succes în locația deja tradițională de la Complexul Sportiv „Unirea”. Întrecerea de categoria întâi a avut în program turnee la două categorii de vârstă, 10 și 18 ani, fete și băieți.

Competiția a reprezentat un bun prilej pentru sportivii suceveni de a-și verifica potențialul în fața unor adversari din alte județe.

La categoria fete 18 ani câștig de cauză a avut localnica Maya Rotari. Sportiva legitimată la clubul Select a dispus în meciul decisiv pentru titlu cu 7-5, 6-2 de botoșăneanca Anda Maria Mihai. Pe pozițiile următoare s-au poziționat Lavinia Pricob, din Rădăuți, și suceveanca Leia Mocanu.

Întrecerea similară a băieților s-a încheiat cu victoria câmpulungeanului Karlo Piticaru, de la Tenis Nord Bucovina, care i-a devansat în ierarhia generală pe româno-americanul Joshua Gregory Cîrmaci, de la ACS Tenis Dava, și pe Ștefan Morari, de la Select Tenis Club.

La fete 10 ani, pe primul loc s-a clasat Bianca Alexandra Sosoi, legitimată la gruparea Nada Florilor Fălticeni, podiumul fiind completat de Teodora Herghiligiu, de la Tridex Sport Botoșani, și de o altă fălticeneancă, Adelina Ioana Rădășanu.

Concursul băieților de 10 ani l-a avut drept câștigător pe clujeanul Sandu Ganga, pozițiile următoare fiind ocupate de David Andrei Negru, de la ACS Bucovina Tennis Club Rădăuți, și George Dimitris Pala, reprezentantul grupării LPS CSȘ Constanța.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cupa Monitorul Junior și-a desemnat laureații.
 Vizualizări articol: 715 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cupa Monitorul Junior și-a desemnat laureații0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei