Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 295 (8519)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur anunță că PNL Suceava își propune să câștige toate alegerile de anul viitor

Vineri, 15 Decembrie 2023 (14:31:59)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Organizației Județene Suceava a PNL, Gheorghe Flutur, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că liberalii suceveni își propun să câștige toate alegerile care vor avea loc anul viitor, de la cele europarlamentare și până la locale, parlamentare și prezidențiale. Gheorghe Flutur a spus că PNL a fost implicat foarte mult în Suceava în procesul de modernizare a județului, iar acum se află la startul pregătirilor pentru anul 2024, un an extrem de important din punct de vedere politic, în care vor avea loc patru rânduri de alegeri.

„Zilele acestea am avut mai multe întâlniri, ședințe ale Biroului Politic Județean pentru pregătirea alegerilor și am luat mai multe hotărâri organizatorice. Și asta pentru că PNL, la Suceava, își propune să câștige toate alegerile de anul viitor, pe primul loc, așa cum am făcut-o de multe ori, și asta explicând populației județului Suceava ce am făcut pentru ea și ce avem de făcut”, a precizat Flutur. El a arătat că PNL Suceava pregătește un material complex, un catalog al realizărilor administrației publice județene și ale primarilor. „În primul rând mă refer la administrația publică județeană. Anul viitor vom avea trei mandate cu președinte liberal la administrația județeană din Suceava și vrem să arătăm sucevenilor amprenta pe care PNL o lasă legat de dezvoltarea județului în infrastructură, sănătate, educație, domeniul social, domeniul serviciilor, patrimoniului, în parteneriate, proiecte transfrontaliere și turism”, a declarat liderul PNL Suceava.

El a subliniat faptul că liberalii suceveni au foarte multe lucruri despre care pot să vorbească și de care pot să fie mândri. Flutur a spus că organizarea alegerilor de anul viitor este o prioritate de grad zero pentru PNL Suceava. El a arătat că va conduce echipa de campanie de la Suceava, alături de prim-vicepreședinții PNL Suceava, Ion Lungu și Ioan Balan, și că deja au început pregătirile pentru organizarea de la nivelul secțiilor de votare. Liderul PNL Suceava a mai afirmat că deja a început și procesul identificării candidaților pentru funcția de primar pentru toate localitățile județului și pentru stabilirea listelor pentru consiliile locale și Consiliul Județean.

„Vom avea un calendar de evenimente pentru fiecare localitate în parte, cu obligativitatea participării liderilor PNL. De asemenea, avem în vedere îmbunătățirea comunicării cu populația și pregătirea ofertei electorale pentru anul viitor pentru toate cele patru rânduri de alegeri”, a spus Gheorghe Flutur. El a mai adăugat că prioritatea PNL Suceava va fi „o viață mai bună pentru suceveni cu administrație liberală care să îi conducă. Pe primul loc vor fi omul, familia, demnitatea umană, respectarea identității naționale, a tradițiilor, obiceiurilor și dezvoltarea. PNL este un partid care a încurajat și încurajează dezvoltarea”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur anunță că PNL Suceava își propune să câștige toate alegerile de anul viitor.
 Vizualizări articol: 987 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur anunță că PNL Suceava își propune să câștige toate alegerile de anul viitor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei