Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 295 (8519)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Deputatul PNL Ioan Balan le transmite primarilor localităților din proiectul „utilități și mediu” că anul acesta au scăpat de povara ratelor la creditul de milioane de euro

Vineri, 15 Decembrie 2023 (16:00:10)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Ioan Balan le-a transmis primarilor localităților din județ care au făcut parte din proiectul „Suceava – utilități și mediu la standarde europene” că anul acesta au scăpat de povara plății ratelor și dobânzilor la creditul de milioane de euro pe care l-au contractat fără a beneficia însă de investițiile în rețelele de gaz metan care ar fi trebuit să fie construite.

Ioan Balan a declarat într-o conferință de presă că un lucru îmbucurător este faptul că în bugetul pe anul 2024 au fost alocate sumele necesare pe care zeci de primării sucevene ar fi trebuit să le achite pentru ratele la acest credit. „Vorbim de proiectul <Utilități și mediu>, această piatră de moare pe care a legat-o în trecut PSD, de ce să nu o recunoaștem, de anumite primării care nici nu beneficiază și nu vor beneficia în perioada imediat următoare de acest gaz, dar care plătesc în continuare rate. Ratele acestea sunt incluse în bugetul național și vor mai degreva puțin o multitudine de primării ale județului Suceava care aproape sunt în imposibilitatea de a plăti aceste rate”, a arătat Ioan Balan.

În cadrul proiectului „Suceava – utilități și mediu”, aproape 60 de localități sucevene au contractat un credit de 86 de milioane de euro, pentru o perioadă de 25 de ani. Suma propusă în proiectul de buget pentru anul 2024 pentru ratele și dobânzile la creditul pentru proiectul „Utilități și mediu” este de aproape 35,5 milioane de lei.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul PNL Ioan Balan le transmite primarilor localităților din proiectul „utilități și mediu” că anul acesta au scăpat de povara ratelor la creditul de milioane de euro.
 Vizualizări articol: 493 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deputatul PNL Ioan Balan le transmite primarilor localităților din proiectul „utilități și mediu” că anul acesta au scăpat de povara ratelor la creditul de milioane de euro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei