Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 293 (8517)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9728 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,476 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aproape 1.000 de camioane stau în coloană între Siret și Suceava, așteptând să treacă în Ucraina

Miercuri, 13 Decembrie 2023 (16:19:29)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Previziunile autorităților sucevene în legătură cu îngreunarea traficului pe drumul național DN2 Suceava - Siret se împlinesc. Miercuri după-amiază coada de camioane aflate în drum spre Ucraina prin Punctul de Trecere a Frontierei Siret ajunsese până pe tronsonul de drum între Dănila și Dărmănești, ceea ce făcea ca circulația rutieră să se desfășoare cu dificultate. În coloană erau în jur de 950-1.000 de tiruri. Conform informaților de pe pagina web a Poliției de Frontieră, https://www.politiadefrontiera.ro/ro/traficonline, timpul de așteptare pentru camioane era miercuri, la ora 16.00, de 700 de minute, PTF Siret fiind pe locul doi, din acest punct de vedere, după PTF Halmeu, unde timpul de așteptare era de 720 de minute. Intrarea în țară pe la Siret se făcea pe o arteră, iar ieșirea pe două artere. „Trafic intens, număr foarte mare de mijloace de transport prezente la control”, se menționa pe site.

Voci din rândul șoferilor au afirmat că unul dintre motivele care au dus la un timp de așteptare mai mare pentru PTF Siret ar fi că de miercuri Drumurile Naționale au reorganizat punctul de cântărire Siret și sunt cântărite toate camioanele care ies din țară. 

Surse de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași spun însă că activitățile de cântărire se desfășoară normal, în cadrul fluxurilor de control care se derulează în vamă.

Conform informațiilor noastre, în vama românească se lucrează la capacitate maximă, dar cu toate acestea formalitățile durează destul de mult.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 1.000 de camioane stau în coloană între Siret și Suceava, așteptând să treacă în Ucraina.
 Vizualizări articol: 1033 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproape 1.000 de camioane stau în coloană între Siret și Suceava, așteptând să treacă în Ucraina0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei