Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 287 (8511)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Zborul spre și dinspre Egipt la Suceava, redirecționat către Aeroportul „Henri Coandă” din București

Miercuri, 6 Decembrie 2023 (19:48:31)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

UPDATE 4  Urmare a deciziei companiei aeriene, zborul companiei Wizz Air de la Roma (Fiumicino) către Suceava a fost anulat, fiind reprogramat pentru joi, având aterizarea estimată la orele 11:30.

UPDATE3 : Aeronava companiei Wizz Air care efectuează cursa Memmingen  - Suceava va ateriza la Iaşi. Pasagerii care vor debarca vor fi aduşi cu autocarele la Suceava. Pasagerii zborului Suceava - Memmingen vor fi duşi cu autocarele la Iaşi, de unde se vor îmbarca pentru Memmingen.

 

UPDATE 2

Aeronava companiei SkyUp care efectua cursa Sharm El Sheikh (Egipt) - Suceava - Sharm El Sheikh, şi care în prezent este pe Aeroportul "Henri Coandă" Bucureşti, va decola către Iaşi. Pasagerii debarcaţi la Iaşi vor fi transportaţi cu autocarele la Suceava, iar pasagerii care trebuiau să se îmbarce de la Suceava vor fi transportaţi cu autocarele la Iaşi, de unde se vor îmbarca spre Sharm El Sheikh.

 

UPDATE
Aeronava companiei SkyUp, care efectua zborul Sharm El Sheikh - Suceava - Sharm El Sheihk, aşteaptă pe Aeroportul "Henri Coandă" din Bucureşti îmbunătăţirea condiţiilor meteo. În cazul în care acest lucru se va întâmpla, va decola spre Suceava, pentru a debarca/îmbarca pasagerii.

 

Vizibilitatea scăzută în zona Sucevei a făcut ca aeronava care venea din Egipt la Suceava să fie redirecționată la București. Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava a informat, miercuri, că din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, respectiv vizibilitate scăzută, aeronava companiei SkyUp care efectuează cursa Sharm El Sheikh (Egipt) la Suceava a fost redirecţionată către Aeroportul „Henri Coandă" Bucureşti.

„Vă vom ţine la curent cu deciziile companiei aeriene referitoare la pasagerii care trebuiau să debarce la Suceava, precum şi cu pasagerii care trebuie să se îmbarce către Sharm el Sheikh”, se arată în comunicatul transmis de aeroportul din Suceava.

De asemenea, aeronava companiei Wizz Air care efectuează cursa Londra (Luton) - Suceava a intrat în "holding", așteptând îmbunătățirea condițiilor meteo.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zborul spre și dinspre Egipt la Suceava, redirecționat către Aeroportul „Henri Coandă” din București.
 Vizualizări articol: 1338 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Zborul spre și dinspre Egipt la Suceava, redirecționat către Aeroportul „Henri Coandă” din București5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei