Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 nov 2023 - Anul XXVIII, nr. 261 (8485)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bogdan Pascari a scăpat de arest în dosarul de înșelăciune privind un Ferrari California de 85.000 de euro

Luni, 6 Noiembrie 2023 (18:31:15)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Dezvoltatorul imobiliar sucevean Bogdan Vasile Pascari, de la Alpha House, arestat la finele lunii trecute de un magistrat de drepturi și libertăți de la Judecătoria Sectorului 1 din București, sub acuzația că a înșelat un italian cu suma de 85.000 de euro, a revenit în libertate după ce a încheiat un acord de mediere cu cel care l-a reclamat.

Tribunalul București a constatat, în ședința de luni, 6 noiembrie, că analizarea măsurii de arest preventiv nu mai are obiect. Cu alte cuvinte, dosarul a fost închis prin împăcarea părților. Nu avem la acest moment date despre condițiile împăcării, însă este vorba probabil de o restituire a sumei de bani.  

”S-a reținut în actul de inculpare că în perioada 23 aprilie - 18 iulie 2023, inculpatul a indus-o în eroare pe persoana vătămată prin prezentarea ca adevărată a împrejurării mincinoase că îi va vinde persoanei vătămate un autoturism marca Ferrari California, deși inculpatul vânduse autoturismul unui terț de bună-credință.

Pentru a realiza inducerea în eroare a persoanei vătămate, inculpatul a folosit o factură fiscală în cuprinsul căreia se atestă în mod nereal că emitentul, persoană juridică, are calitatea de proprietar al autoturismului și transferă dreptul de proprietate către persoana vătămată.

Ca urmare a manoperelor dolosive utilizate de inculpat, persoana vătămată a remis inculpatului suma de 85.000 euro, cu consecința producerii unui prejudiciu în patrimoniul persoanei vătămate”, au transmis la vremea punerii sub acuzare procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Așadar, Pascari a fost acuzat că a vândut o mașină care nu mai era a lui.

Nu putem să nu remarcăm și că în acest caz, cu ancheta la București, inculpatul a fost arestat imediat și pus sub acuzare în timp ce în cazul acuzațiilor de înșelăciune cu apartamente de la Suceava, cu prejudiciu cumulat mult mai mare, acesta nu a fost menținut nici măcar sub control judiciar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bogdan Pascari a scăpat de arest în dosarul de înșelăciune privind un Ferrari California de 85.000 de euro.
 Vizualizări articol: 1179 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bogdan Pascari a scăpat de arest în dosarul de înșelăciune privind un Ferrari California de 85.000 de euro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei