Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 255 (8479)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4826 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Restricțiile de tonaj pe podul provizoriu de la Milișăuți nu sunt respectate de șoferii mașinilor grele. Prefectul cere intervenția Poliției și a DRDP Iași

Luni, 30 Octombrie 2023 (19:49:28)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Restricțiile de tonaj impuse la podul provizoriu de la Milișăuți nu sunt respectate de o parte dintre șoferii autovehiculelor de mare tonaj. Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a informat că în cursul zilei de luni a mers într-o vizită de lucru la pod și a constatat că, la două săptămâni de la deschiderea acestui pod, există în continuare conducători auto de vehicule transport marfă (inclusiv tiruri) „care ignoră semnele de circulație amplasate și ocolesc prevederile legale”. „Am apreciat reacția rapidă a Serviciului Poliției Rutiere care, la solicitarea mea, a intervenit pentru descongestionarea traficului din zonă. Totodată, am solicitat conducerii DRDP Iași să analizeze și să dispună amplasarea unor panouri de presemnalizare mari, vizibile, pentru a nu mai avea situații de acest gen”, a declarat Moldovan.

Acesta a afirmat că, în cadrul discuției telefonice pe care a avut-o cu directorul general al DRDP Iași, i-a solicitat „monitorizarea mai atentă a activităților pe șantier, astfel încât lucrările să se desfășoare în graficul stabilit”.

Potrivit prefectului, în zona DN2 pe sectorul de drum Suceava – Iacobești se lucrează, fiind în curs de realizare lucrări de întreținere periodică și completări ale acostamentului. Aceste lucrări sunt incluse în memorandumul încheiat de Guvernul României, anul trecut, ca măsuri de eficientizare a traficului rutier în zonele de trecere a frontierei, în urma demersurilor comune ale Prefecturii și Consiliului Județean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Restricțiile de tonaj pe podul provizoriu de la Milișăuți nu sunt respectate de șoferii mașinilor grele. Prefectul cere intervenția Poliției și a DRDP Iași.
 Vizualizări articol: 1243 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Restricțiile de tonaj pe podul provizoriu de la Milișăuți nu sunt respectate de șoferii mașinilor grele. Prefectul cere intervenția Poliției și a DRDP Iași0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei