Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 244 (8468)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9728 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,476 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Luptătorii de la LPS Suceava, CSM Bucovina și CSȘ Rădăuți au făcut o figură frumoasă la Naționale

Marţi, 17 Octombrie 2023 (13:56:25)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sala Polivalentă din Călărași a găzduit ediția din 2023 a Campionatului Național de lupte pentru juniori Under 13 și Under 17, o competiție la care sportivii suceveni au înregistrat rezultate foarte bune.

Nu mai puțin de cinci medalii au cucerit luptătorii de la LPS Suceava antrenați de Valerică Gherasim și Andrei Bolohan. În campionatul Under 17, Iosif Zlotar (categoria 71 de kilograme) și Gabriel Nicoriuc (categoria 80 de kilograme) au devenit vicecampioni naționali, în vreme ce Iustin Vodă (categoria 65 de kilograme) și Mihai Axinte (categoria 92 de kilograme), au cucerit medalia de bronz, la fel ca și Victor Andrei Cozma, la categoria de vârstă Under 13.

În urma acestor rezultate, echipa Liceului cu Program Sportiv Suceava a ocupat locul al treilea în clasamentul pe cluburi.

O comportare excelentă au avut și sportivii pregătiți de Florin Rusu și Robert Bighei la CSM Bucovina și CSȘ Rădăuți. Gabriel Lungu (categoria 44 de kilograme), Andrei Pelean (categoria 48 de kilograme) și Mihai Iordăchiță (categoria 62 de kilograme) au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere la nivel de juniori Unde 13, în vreme ce Andrei Iordăchiță (categoria 44 de kilograme) și Valentin Cuciurean (categoria 57 de kilograme) și-au trecut în palmares medalii de bronz, legitimați fiind la CSM Bucovina.

În ce-i privește pe luptătorii de la CSȘ Rădăuți, aceștia s-au făcut remarcați în întrecerea de la Under 17 prin Constantin Lungu, care a cucerit titlul național la categoria 71 de kilograme, Matei Pelean, medalia de argint la categoria 60 de kilograme, precum și prin Ioan Iordăchiță (categoria 60 de kilograme), Codruț Bondor (categoria 80 de kilograme) și Cristinel Mendela (categoria 80 de kilograme), care au câștigat medalia de  bronz.

Invitat de onoare la festivitatea de premiere a fost marele campion rădăuțean Ștefan Rusu, multiplu medaliat olimpic, mondial și european.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Luptătorii de la LPS Suceava, CSM Bucovina și CSȘ Rădăuți au făcut o figură frumoasă la Naționale.
 Vizualizări articol: 981 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Luptătorii de la LPS Suceava, CSM Bucovina și CSȘ Rădăuți au făcut o figură frumoasă la Naționale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei