Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 231 (8455)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9728 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,476 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fostul primar din Rădăuți Nistor Tatar va reveni în conducerea organizației PSD din acest municipiu

Luni, 2 Octombrie 2023 (19:44:40)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fostul primar din Rădăuți Nistor Tatar va reveni în conducerea organizației PSD din acest municipiu, după ce a fost suspendat din toate funcțiile pe care le avea în acest partid. După alegerile de la finalul săptămânii trecute din cadrul Organizației Municipale Rădăuți a PSD, în urma cărora în funcția de președinte a fost ales avocatul Traian Andronachi, social-democrații au decis să închidă toate disputele de la nivel local. De precizat că la mijlocul lunii mai 2023, Consiliul Politic Județean al PSD Suceava a votat suspendarea pe o perioadă de 12 luni a lui Nistor Tatar din acest partid. Nistor Tatar a ocupat funcția de președinte al PSD Rădăuți, iar propunerea de suspendare a venit din partea deputatului Eugen Bejinariu, pe motiv că alegerile în care fostul primar din Rădăuți a fost reconfirmat la conducerea social-democraților rădăuțeni ar fi fost organizate fără respectarea statutului.

După alegerile de la finalul săptămânii trecute, în urma cărora Traian Andronachi a fost ales președintele PSD Rădăuți, în urma discuțiilor pe care conducerea județeană a partidului le-a avut cu Nistor Tatar, acesta a fost de acord să revină în conducerea organizației municipale, în funcția de prim-vicepreședinte. Anunțul a fost făcut de deputatul PSD Eugen Bejinariu, care a precizat că în condițiile în care el a făcut propunerea de suspendare din funcții, tot el va fi cel care va propune aprobarea ridicării acestei sancțiuni. Eugen Bejinariu a spus că a discutat deja cu Nistor Tatar și va propune Biroului Permanent Județean al PSD Suceava ridicarea tuturor sancțiunilor care îl vizau pe acesta. Bejinariu a adăugat că va propune aceluiași for aprobarea unei decizii prin care Nistor Tatar să fie cooptat în Biroul Politic al PSD Rădăuți pe funcția de prim-vicepreședinte, care nu a fost ocupată în urma alegerilor de la finalul săptămânii trecute.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fostul primar din Rădăuți Nistor Tatar va reveni în conducerea organizației PSD din acest municipiu.
 Vizualizări articol: 596 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Fostul primar din Rădăuți Nistor Tatar va reveni în conducerea organizației PSD din acest municipiu5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei