Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 sep 2023 - Anul XXVIII, nr. 210 (8434)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9746 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4657 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tânărul care a intrat în depășire cu viteză excesivă și a spulberat Dacia Solenza în care erau doi bătrâni a ajuns în arest

Joi, 7 Septembrie 2023 (19:19:04)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ancheta echipei operative de la Poliția municipiului Rădăuți cu privire la accidentul mortal de miercuri de la Frătăuții Vechi, unde o Dacie Solenza a fost pur și simplu spulberată de pe șosea, indică, din primele cercetări, că vinovăția aparține șoferului în vârstă de 23 de ani al autoturismului Audi A 6.

După cum am arătat în ediția de ieri a Monitorului de Suceava, accidentul s-a produs în jurul orei 10.45, pe DJ 178 F, pe raza comunei Frătăuții Vechi, în apropiere de Hurjuieni.

Accidentul s-a produs în timp ce autoturismul Audi se afla în depășirea Daciei Solenza din fața sa. Șoferul Daciei, Constantin Cucoș, în vârstă de 78 de ani, localnic din Frătăuții Vechi, vira premergător accidentului la stânga spre un drum adiacent. A fost momentul în care Dacia a fost lovită violent în partea lateral stânga. Autoturismul Audi a ieșit în decor și s-a izbit în gardul unei case.

Cei doi vârstnici au fost extrași din mașină în viață, dar cu multiple leziuni. Cei doi au fost preluați de ambulanțe și duși spre Spitalul Municipal Rădăuți, Din păcate, bărbatul de 78 de ani a decedat în scurt timp. Soția acestuia, în vârstă de 75 de ani, a suferit și ea leziuni grave, fiind internată la Spitalul Județean Suceava.  

 Cercetările de la fața locului indică faptul că șoferul de 78 de ani a schimbat primul direcția de mers spre stânga, pentru a intra pe un drum lăturalnic, și a fost lovit când se afla deja în poziție perpendiculară cu drumul județean. Acest fapt reiese și din faptul că Dacia a fost lovită în zona portierelor din stânga de către autoturismul marca AUDI A6 care se deplasa în aceeași direcție și venea din spate.

Tânărul de la volanul mașinii Audi, Daniel Popescu Galan, din Bilca, circula în mod evident cu viteză foarte mare.

În urma impactului, autoturismul marca Dacia a fost proiectat la o distanță de aproximativ 30 de metri.

Ca o concluzie a cercetărilor poliției rezultă faptul că vinovăția producerii evenimentului aparține șoferului autoturismului Audi A6, care, pe fondul vitezei excesive, nu a respectat regulile privind manevra de depășire prin dreapta a vehiculului din față care își schimbă direcția de mers spre stânga.

Tânărul a fost audiat în calitate de suspect pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar miercuri seară a fost reținut în arest, pentru 24 de ore.

Ancheta continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, iar un procuror va stabili ce măsuri vor fi luate mai departe față de tânărul care ar fi provocat accidentul.

Fiind vorba de o anchetă preliminară și de un accident cu mecanism complicat, ancheta polițiștilor continuă, pentru a fi stabilite împrejurările exacte în care s-a produs tragedia. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânărul care a intrat în depășire cu viteză excesivă și a spulberat Dacia Solenza în care erau doi bătrâni a ajuns în arest.
 Vizualizări articol: 4007 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânărul care a intrat în depășire cu viteză excesivă și a spulberat Dacia Solenza în care erau doi bătrâni a ajuns în arest0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei