Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 sep 2023 - Anul XXVIII, nr. 210 (8434)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9746 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4657 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

AUR a început să strângă semnături pentru susținerea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu

Joi, 7 Septembrie 2023 (15:27:31)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul AUR de Suceava Florin Pușcașu a anunțat că această formațiune politică a început să strângă semnăturile necesare pentru depunerea moțiunii de cenzură împotriva guvernului condus de Marcel Ciolacu. Florin Pușcașu a precizat că AUR va depune această moțiune în condițiile în care Guvernul Ciolacu își va asuma răspunderea pe noile măsuri fiscale. „AUR își ia în serios rolul de singur partid de opoziție și am demarat strângerea de semnături pentru moțiunea de cenzură împotriva asumării Guvernului Ciolacu pe măsurile fiscale, pe care din păcate încă nu le-a anunțat în totalitate”, a spus Pușcașu. El a ținut să precizeze faptul că inițierea acestei moțiuni de cenzură nu trebuie interpretată ca o dorință de intrare la guvernare. „Nu vrem să guvernăm în condițiile actuale. Nu avem aliați în clasa politică actuală”, a precizat deputatul AUR de Suceava. El consideră că soluția onestă pe care AUR o întrevede este ori o guvernare responsabilă din partea partidelor care formează actuala coaliție de putere, ori declanșarea de alegeri anticipate. „Dacă vom avea sau nu numărul minim de semnături pentru a putea depune această moțiune de cenzură e o chestiune care ține de responsabilitatea factorilor care pot decide acest lucru, respectiv parlamentarii, care în clipa de față vor să se disocieze de un asemenea demers, girând implicit politicile pe care Guvernul Ciolacu încearcă să le implementeze. De precizat că am mai avut o experiență în acest mandat cu o moțiune de cenzură care a fost semnată de parlamentari și care nu a fost supusă dezbaterii în Parlamentul. Suntem obișnuiți cu o luptă inegală și incorectă pe care trebuie să o ducem cu actuala putere, dar considerăm că este de datoria noastră să ducem până la capăt cu toate mijloacele democratice sensul în care ne-am asumat această luptă”, a mai declarat Florin Pușcașu. El a mai afirmat că în condițiile în care moțiunea de cenzură va fi aprobată, AUR este pregătit pentru alegeri anticipate. Pușcașu consideră că în momentul de față AUR este singurul partid din România care își dorește cu adevărat o resetare a clasei politice și schimbarea înspre binele românilor a actualei situații din țară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului AUR a început să strângă semnături pentru susținerea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu.
 Vizualizări articol: 871 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AUR a început să strângă semnături pentru susținerea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei