Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 aug 2023 - Anul XXVIII, nr. 200 (8424)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9728 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,476 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ioan Stan: „Angajarea răspunderii pe pachetul de măsuri de echilibrare bugetară va separa apele între cei care susțin reformele și cei care încearcă să provoace scandal în Coaliție”

Sâmbătă, 26 August 2023 (09:41:32)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, consideră că decizia premierului României Marcel Ciolacu de a-și angaja răspunderea pe pachetul de măsuri de echilibrare bugetară are scopul principal de a pune capăt scandalurilor din interiorul Coaliției, astfel încât Guvernul să se poată concentra pe actul de guvernare. Ioan Stan a spus că angajarea răspunderii va separa apele între cei care susțin reformele și cei care încearcă să provoace scandal în Coaliție din diverse interese personale sau electorale. Mai mult, Stan a precizat că decizia de asumare a răspunderii este un act de curaj din partea prim-ministrului, care arată astfel că nu cedează presiunilor și merge până la capăt cu măsurile de echilibrare fiscală, de reducere a cheltuielilor statului și de combatere a evaziunii.

„În acest context, cei din PNL care contestau deciziile guvernului din care fac și ei parte vor trebui să se decidă dacă vin să pună umărul la reformele guvernului sau vor să treacă în opoziție. Fie vor vota pentru reformele guvernului din care fac parte, fie vor vota alături de opoziție împotriva acestor reforme. Este timpul să dăm cărţile pe faţă şi să vedem dacă într-adevăr suntem o coaliţie, sau doar PSD-ul se luptă pentru români şi România. Ne aşteptăm la orice, pentru că nu ar fi prima oară când în PNL ar prevala interesele personale sau de partid în detrimentul interesului naţional”, a afirmat liderul PSD Suceava.

El a adăugat că abordarea premierului este responsabilă şi curajoasă, în momentul de față nefiind timpul potrivit pentru ezitări. Ioan Stan a declarat că România se cere guvernată corespunzător şi, pentru că țara se confruntă cu o situaţie economică extrem de complexă din cauza greşelilor mai mult sau mai puţin voite ale guvernelor de dreapta anterioare, PSD este nevoit să ia cele mai eficiente şi obiective decizii cu privire la viitorul ţării. „Iar până în prezent, Marcel Ciolacu se dovedeşte a fi omul potrivit la locul potrivit, care are curajul şi determinarea de a pune „punctul pe i” în cadrul Coaliţiei de guvernare, pentru a clarifica viitorul ţării”, a încheiat Ioan Stan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Stan: „Angajarea răspunderii pe pachetul de măsuri de echilibrare bugetară va separa apele între cei care susțin reformele și cei care încearcă să provoace scandal în Coaliție”.
 Vizualizări articol: 914 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Ioan Stan: „Angajarea răspunderii pe pachetul de măsuri de echilibrare bugetară va separa apele între cei care susțin reformele și cei care încearcă să provoace scandal în Coaliție”1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei