Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 aug 2023 - Anul XXVIII, nr. 189 (8413)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9746 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4657 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Strada Emanuel Diaconescu, din cartierul Europa, complet asfaltată

Luni, 14 August 2023 (16:39:37)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Strada Emanuel Diaconescu, care străbate cartierul Europa, de pe Dealul Tătărași, până la ieșirea spre Ipotești, a fost complet asfaltată și poate fi folosită oricând ca rută alternativă de trafic, când apare vreun blocaj pe strada Alexandru cel Bun.

Prezent în cartierul Europa, de locuințe pentru tineri, primarul Sucevei, Ion Lungu, a explicat că echipele de acolo lucrează la turnarea asfaltului pe strada Emanuel Diaconescu.

“Se lucrează la calea de acces dinspre Ipotești, care este un fel de rută alternativă, face legătura între zona din spatele Primăriei Suceava, cartierul Europa și strada Parcului”, a spus Ion Lungu, care a precizat că, odată cu turnarea porțiunii finale de asfalt, se poate trece la asfaltarea celorlalte străzi din cartier.

„Un lucru bun, care trebuie menționat, este că se lucrează la alimentarea cu gaz metan a cartierului. Pe măsură ce se finalizează lucrările de gaz metan noi venim din urmă cu partea de asfaltare”, a explicat Ion Lungu.

El a făcut din nou apel la cei care au construcții în cartierul Europa să facă eforturi să realizeze branșările la apă, la canalizare și la gazul metan astfel încât, prin asfaltare, să se finalizeze și acest cartier, la materializarea căruia au fost depuse multe eforturi și au fost depășite multe piedici.

Tot în zona Tătărași municipalitatea suceveană are în plan să asfalteze străzile Emil Cioran, Nicolae Titulescu și Petru Comărnescu, care pot fi racordate la ruta alternativă Suceava – Ipotești, pentru fluidizarea traficului rutier.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Strada Emanuel Diaconescu, din cartierul Europa, complet asfaltată.
 Vizualizări articol: 839 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strada Emanuel Diaconescu, din cartierul Europa, complet asfaltată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei