Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 iul 2023 - Anul XXVIII, nr. 171 (8395)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9732 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5955 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Ion Lungu, convins că sala de sport modernă de la Școala Nr. 10 va fi dată în folosință anul acesta

Luni, 24 Iulie 2023 (18:00:26)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

O nouă sală de sport, modernă, va fi dată în folosință anul acesta în cel mai mare cartier al Sucevei, Burdujeni, afirmă cu convingere primarul Ion Lungu, care a fost în teren, la Școala Gimnazială Nr. 10, să verifice evoluția lucrărilor.

„Este o sală la care se lucrează foarte bine. Lucrările au început în acest an. Deși era o lucrare multianuală, Primăria municipiului Suceava a vorbit cu constructorul să finalizăm sala în acest an. Suntem aici să sprijinim constructorul, să asigurăm finanțarea necesară și am toată convingerea că până la începutul anului școlar această sală de sport în mare parte va fi finalizată”, a declarat Ion Lungu.

Edilul Sucevei și-a exprimat încrederea în capacitatea companiei Simion Tehnoconstruct de a finaliza lucrarea cu mult înainte de termen, încât sala de sport ar putea fi pusă la dispoziția elevilor școlii după începerea anului școlar.

„La Școala Gimnazială Nr. 10 se face performanță. Iar cu sprijinul municipalității, au apărut mai multe îmbunătățiri pe linie de infrastructură școlară. S-a făcut mansardarea școlii, avem un proiect pentru reabilitare energetică pe fonduri europene, iar în acest moment se lucrează destul de intens la finalizarea acestei săli de sport. Am toată convingerea că se fac lucrări de calitate. Firma care a câștigat licitația este o firmă care lucrează bine, care termină lucrările într-un timp record și pe noi ne bucură acest lucru. Tocmai de acea ne aflăm aici, să sprijinim firmele astfel încât lucrările demarate să fie finalizate la timp”, a adăugat primarul Sucevei.

De sala de sport modernă vor beneficia în primul rând cei peste 1.000 de copii care învață la Școala Nr. 10, dar și profesorii, acolo urmând să poată fi practicate mai multe sporturi, precum baschet, volei sau tenis, la parter, pe o suprafață de 687 metri pătrați, dar și tenis de masă, aerobic și dansuri. O sală de forță și mobilitate va fi amenajată în spațiile de la demisol.

Noua sală de sport va fi dotată cu instalații de climatizare moderne, de tip VRV, inclusiv cu centrală de tratare a aerului, cu recuperator de căldură și chiller de răcire, dar și cu panouri solare pentru asigurarea apei calde menajere. Investiția, în valoare de un milion de euro, din fondurile proprii ale Primăriei Suceava, este realizată de Simion Tehnoconstruct, companie care a realizat în termen record și prima creșă „verde” din România.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ion Lungu, convins că sala de sport modernă de la Școala Nr. 10 va fi dată în folosință anul acesta.
 Vizualizări articol: 926 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ion Lungu, convins că sala de sport modernă de la Școala Nr. 10 va fi dată în folosință anul acesta0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei