Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 iul 2023 - Anul XXVIII, nr. 162 (8386)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9731 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5973 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un pușcăriaș și un tânăr din Pătrăuți i-au luat toți banii unui octogenar pe care l-au păcălit cu metoda ”accidentul”

Joi, 13 Iulie 2023 (11:35:20)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Metoda ”accidentul” încă funcționează, iar victimă de această dată a căzut un bătrân în vârstă de 83 de ani, din Milișăuți. Autorii sunt un bărbat de 44 de ani, din Piatra Neamț, care este închis în penitenciar unde își ispășește o condamnare, și un tânăr de 23 de ani, din Pătrăuți. Octogenarul a fost contactat de țepari, care i-au spus că fiul său urmează să fie supus unei operații după ce a suferit un accident rutier. Tânărul de 23 de ani a mers la domiciliul celui vizat și a primit 1.100 de lei, adică toți banii pe care bătrânul îi avea în casă. Interesant este că bărbatul din Pătrăuți a mers la Milișăuți la volanul unui autoturism deși nu posedă permis de conducere. Faptele s-au petrecut în ziua de 22 iunie, iar polițiștii au avut ceva de furcă până să dea de urma escrocilor. Pentru a aduna toate probele, s-au derulat și două percheziții, una la locuința din Pătrăuți și cealaltă în celula penitenciarului unde este încarcerat bărbatul din Piatra Neamț. Cei doi escroci au primit ordonanțe de reținere pentru 24 de ore, iar tânărul din Pătrăuți a ajuns în arestul IPJ Suceava. El este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de „înșelăciune” și două infracțiuni de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. Bărbatul din penitenciar a rămas închis acolo, iar acum este cercetat într-un nou dosar, de această dată pentru infracțiunea de ”înșelăciune”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un pușcăriaș și un tânăr din Pătrăuți i-au luat toți banii unui octogenar pe care l-au păcălit cu metoda ”accidentul”.
 Vizualizări articol: 1919 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un pușcăriaș și un tânăr din Pătrăuți i-au luat toți banii unui octogenar pe care l-au păcălit cu metoda ”accidentul”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei