Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 iul 2023 - Anul XXVIII, nr. 162 (8386)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9731 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5973 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Marele Premiu pentru revista elevilor militari, „Mușatinii”

Joi, 13 Iulie 2023 (15:46:29)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pentru al treilea an consecutiv, revista Colegiului Național Militar „Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc, „Mușatinii”, a câștigat Marele Premiu la concursul de reviste școlare ,,Comandor Eugeniu Botez”, organizat de Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” din Constanța.

Cu sprijinul profesorilor coordonatori, Ana Maria Pintilei și Radu Ciumașu, colectivul redacției s-a implicat în realizarea celor 100 de pagini care reprezintă doar o mică parte din viața de elev militar.

”Un vis... atât a însemnat pentru noi, la început, revista Mușatinii. Cu timpul, fiecare poveste așezată în pagină ne-a ajutat să ne apropiem de un deznodământ care a fost și de această dată fericit.

Suntem convinși că a meritat să ne petrecem timpul liber, dar și cel de după stingere, în cadrul redacției, câștigând, odată cu premiul, și prietenii care vor rezista în timp, întrucât am împărțit, pe lângă satisfacția finală, momente de impas și păreri contradictorii, care au conturat produsul final.

Le suntem recunoscători dascălilor, care și-au găsit timp pentru a ne îndruma și colegilor care ne-au sprijinit în acest proiect.

Această experiență va reprezenta mereu un punct de referință când ne vom gândi la anii de liceu, articolele acesteia fiind vocea lemiștilor, de azi și de ieri. Pentru a-i cunoaște vă invităm în lumea noastră, a Mușatinilor!”, a menționat elev plutonier-major Andreea Aoanei, redactor-șef al revistei.

Revista poate fi accesată la https://colmil_sm.forter.ro/publicatii/musatinii2023.pdf.

Redactor-șef al revistei este elev plutonier-major Andreea Aoanei; tehnoredactori: elev sergent Marius Șerban și elev caporal Andrei Nicăi; redactori: elev sergent-major Alberto Adochițe, elev sergent-major Isabella Nicoriuc, elev sergent Alexandra Balahura, elev sergent Georgiana Cozan, elev sergent Andreea David, elev sergent Corina Mihai, elev caporal Teodora Avram; colaboratori: elev sergent Ioana Lucaciuc, elev caporal Amalia Ouatu, elev caporal Alexandru Grigoraș, elev fruntaș Adina Ardeleanu; fotografi: elev plutonier Maria Găină, elev fruntaș Matei Trofin; sub îndrumarea membrilor catedrei de limbă și comunicare și membrilor redacției 2022.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marele Premiu pentru revista elevilor militari, „Mușatinii”.
 Vizualizări articol: 996 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marele Premiu pentru revista elevilor militari, „Mușatinii”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei