Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 86 (8310)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9746 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,4657 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ateliere tematice pentru copii cu teme specifice perioadei Postului Mare și Învierii Domnului, organizate de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților

Joi, 13 Aprilie 2023 (15:20:35)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Echipa Departamentului catehetic din cadrul Sectorului Catehizare, tineret și educație pentru viață al Centrului Eparhial Suceava a organizat, în perioada februarie-martie 2023, o serie de ateliere tematice pentru copii cu teme specifice perioadei Postului Mare și Învierii Domnului.

S-au implicat în aceste activități prof. Cristi-Gabriel Hurjui, consilier eparhial, împreună cu Bianca-Gabriela Roman și Gabariel Ilișoi, referenți ai Sectorului Catehizare, tineret și educație pentru viață. Echipa a susținut activități catehetice și socio-educative în următoarele parohii, școli și licee în care funcționează centrele de tineret Ecclesia ale Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților: Liceul Tehnologic Nr. 1 Câmpulung Moldovenesc – îndrumător prof. Tiberiu Creciunescu, Parohia Duminica tuturor sfinților Voitinel II – îndrumător pr. Ionuț Ciobanu, Parohia Adormirea Maicii Domnului Dorna Arini – îndrumători pr. Iulian Borgovan și prof. Anamaria Borgovan, Parohia Sfântul Ierarh Nicolae Iaslovăț – îndrumători părintele Eugen Ilincăi și pr. Ioan-Viorel Cozmei, Parohia Sfânta Cuvioasă Parascheva Rădăuți – îndrumător părintele Angel Prelipcean, Școala Profesională Specială Câmpulung Moldovenesc – îndrumător pr. Mihai Botezat, Școala cu clasele I-VIII Iaslovăț – îndrumător director Luminița Cotoară și Parohia Sfântul Procopie Milișăuți – îndrumători părintele Bogdan Lupăștean-Barfă și părintele Adrian Platon.

Consilierul eparhial prof. Cristi-Gabriel Hurjui speră ca în viitorul apropiat să se alăture acestui proiect cât mai mulți preoți și profesori din eparhia suceveană. „Demersurilor catehetice promovate prin proiecte sunt Școala de Duminică, Școala de Vară Copii la Altar, ediția a III-a, înființarea Centrelor de tineret Ecclesia și Taberele desfășurate la nivel eparhial: Temerari pe drumul cunoașterii, ediția a II-a, și Comorile satului, ediția a III-a. Cu prilejul Sfintelor Sărbători ale Învierii Domnului, dorim tuturor tinerilor, copiilor și coordonatorilor de tineret din Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților multă liniște sufletească și bucurie sfântă, alături de cei dragi”, a transmis prof. Cristi-Gabriel Hurjui.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ateliere tematice pentru copii cu teme specifice perioadei Postului Mare și Învierii Domnului, organizate de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților.
 Vizualizări articol: 651 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ateliere tematice pentru copii cu teme specifice perioadei Postului Mare și Învierii Domnului, organizate de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei