Studenţi suceveni, la faza internaţională a competiţiei „Ecotrophelia”
Luni, 7 Iulie 2014 (16:44:10)de Adelina TALPALARIU
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)Un echipaj de studenţi ai Facultăţii de Inginerie Alimentară din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava (USV) va reprezenta România la faza internaţională a competiţiei „Ecotrophelia”, ce va avea loc la Paris, în perioada 19-20 octombrie 2014. Concursul are drept scop încurajarea creativităţii studenţilor în dezvoltarea unor produse alimentare eco-inovative, de calitate, destinate consumului uman şi prietenoase cu mediul înconjurător. Produsul „TopIce Icecream” a câştigat premiul I, trofeul fazei naţionale a competiţiei „Ecotrophelia” şi dreptul de a reprezenta România la faza internaţională a concursului. Echipa câştigătoare a locului I a fost formată din studenţii Ionela Nechifor, Simona Ieţcu, Ionica Coţovanu, Valentina Mancaş, coordonatori ştiinţifici fiind conf. univ. dr. ing. ec. Adriana Dabija şi conf. univ. dr. ing. ec. Cristina Gabriela Constantinescu.
Vizualizări articol: 1367 | | Notează articolul: | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi Studenţi suceveni, la faza internaţională a competiţiei „Ecotrophelia”5.052
|
|
Comentarii
Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.