Consiliul Județean a aprobat în ultima ședință prețurile medii ale produselor agricole, valabile pentru anul 2014. Prețul cel mai mare, de 3,5 lei pe kilogram, a fost stabilit la fasole boabe, iar prețul cel mai mic, de 0,16 lei pe kilogram, la sfeclă de zahăr. La ardei gras prețul va fi de 2,5 lei pe kilogram, iar la tomate de 2 lei. Pentru morcov și castraveți deliberativul județean a stabilit prețuri de 1,3 lei pe kilogram, iar pentru mere și ceapă de 0,9 lei pe kilogram.
Kilogramul de cartofi a fost evaluat la 0,70 de lei, iar kilogramul de grâu și porumb boabe la 0,65 de lei. Pentru orz a fost stabilit un preț de 0,60 de lei pe kilogram, pentru varză de 0,50 de lei pe kilogram, pentru lucernă, trifoi și fân 0,30 de lei pe kilogram, pentru borceag 0,25 de lei pe kilogram, iar pentru porumb masă verde 0,17 lei pe kilogram. Menționăm că prețurile medii ale produselor agricole, aprobate de Consiliul Județean Suceava, sunt folosite de Administrația Județeană a Finanțelor Publice și unitățile fiscale din subordine, pentru evaluarea în lei a arendei exprimată în natură, pentru anul 2014.