Echipa de fotbal FC Bucovina Pojorâta va juca meciurile de acasă din Liga a III-a pe stadionul propriu. Aceasta după ce o comisie a Federaţiei Române de Fotbal a omologat la mijlocul acestei săptămâni stadionul echipei din Pojorâta pentru meciurile din Liga a III-a. Primarul comunei Pojorâta, Ioan Bogdan Codreanu, a ţinut să precizeze că stadionul îndeplineşte toate condiţiile cerute de FRF, după ce a trecut printr-un amplu proces de modernizare. Codreanu a arătat că în ultima lună au fost realizate lucrări pentru extinderea terenului de fotbal, acesta având în momentul de faţă o lungime de 110 de metri şi o lăţime de 70 de metri. De asemenea, pentru îmbunătăţirea suprafeţei de joc a fost înlocuit gazonul pe o suprafaţă de aproximativ 2.000 de metri pătraţi, iar pe teren au fost montate porţi noi, omologate, folosite şi la meciurile din Liga I. Ioan Bogdan Codreanu a mai spus că stadionul are o tribună modernizată cu 320 de locuri, iar lângă aceasta a fost amplasată o tribună mobile, cu încă 200 de locuri.
Primarul din Pojorâta a spus că pentru a primi omologarea pentru Liga a III-a a fost modernizată şi clădirea din apropierea stadionului, iar în momentul de faţă există spaţii moderne pentru echipa gazdă şi pentru oaspeţi, cu duşuri separate, o sală pentru şedinţele tehnice şi conferinţele de presă, precum şi o sală specială pentru arbitri. Codreanu a spus că terenul are şi o tabelă de scor electronică.
„Vreau să remarc faptul că atunci când am dat startul acestor lucrări, oamenii din comună au văzut ce se întâmplă şi întrebau cu ce pot să ajute. Şi timp de patru săptămâni zi de zi au fost între 25 şi 30 de oameni care sub coordonarea viceprimarului au ajutat de dimineaţa până seara la modernizarea stadionului din Pojorâta. Acest lucru a dovedit încă o dată că spiritul de echipă de la Pojorâta există şi va exista în continuare, şi că locuitorii comunei nostre iubesc sportul”, a spus Ioan-Bogdan Codreanu. El a ţinut să remarce şi sprijinul primit de la autorităţile judeţene, respectiv preşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor, prefectul Florin Sinescu, subprefectul Constantin Harasim şi directorul tehnic al Direcţiei Silvice Suceava, Valerian Solovăstru, dar şi din partea echipei tehnice de la Grupul de Acţiune Locală „Bucovina de Munte”.