Elevii din judeţul Suceava au câştigat cinci premii I, cinci premii II, cinci premii III şi 49 de menţiuni.
Au fost premiaţi primii şapte elevi de la fiecare clasă, iar elevul cu cel mai mare punctaj, Airinei Andrei Cristian (clasa a IV-a) din Bogdăneşti, notat cu punctaj maxim, a primit un premiu special de 300 lei, oferit de Primăria Bogdăneşti. Ca şi la celelalte şapte ediţii ale concursului, premiile au fost asigurate de către societatea Dedeman, ajutorul acestora fiind de peste 9.000 lei.
La clasa a IV-a, premiul I i-a revenit lui Andrei Cristian Airinei din comuna Bogdăneşti, premiul al II-lea a fost câştigat de Alexandru Ştefăniţă Miron (Boroaia), iar premiul al III-lea a fost adjudecat de Cipriana Ciubotariu (Horodniceni).
La clasa a V-a, premiul I a fost obţinut de Daniel Todaşcă din Coşna, premiul al II-lea - Vasile Lucian Alexiu din Bogdăneşti, iar premiul al III-lea a mers către Cătălin Parascan din Arbore.
La clasa a VI-a, Diana Maria Bilan (Bucşoaia) a obţinut premiul I, Cristian Ou (Rîşca) a primit premiul al II-lea, iar Ionuţ Sopon (Bogdăneşti) şi-a adjudecat premiul al III-lea.
La clasa a VII-a, premiul I i-a revenit elevei Camelia Elena Tîrnovan din Cornu Luncii, premiul al II-lea a mers către Marian Jijie (Dumbrăveni), iar premiul al III-lea a fost câştigat de Cosmin Avram (Arbore). La clasa a VIII-a, câştigătorii au fost următorii: Bianca Holban (Cornu Luncii) - premiul I, Sebastian Sandu (Vadu Moldovei) - premiul al II-lea şi Georgiana Ciobica (Arbore) – premiul al III-lea.
La festivitatea de premiere a fost prezent şi inspectorul şcolar general, prof. Gheorghe Lazăr, care i-a felicitat pe premianţi şi i-a încurajat pe cei care au fost mai puţin inspiraţi de această dată.
„În desfăşurarea concursului s-a implicat şi Editura Taida din Iaşi care a oferit cărţi pentru majoritatea concurenţilor. Aceasta a fost reprezentată de celebrul autor de manuale şi culegeri de probleme Artur Bălăucă, însoţit de coautorul Gabriel Mîrşanu, profesor la Liceul de Informatică „Grigore Moisil” din Iaşi. Toate cadrele didactice amintite mai sus sunt membri ai Societăţii de Ştiinţe Matematice din România, iar majoritatea au făcut parte din Comisia Naţională de Organizare a Olimpiadei de Matematică. Aceasta prezenţă selectă este posibilă şi datorită valorii concurenţilor care sunt multipli laureaţi ai concursurilor şi olimpiadei de matematică”, a precizat organizatorul concursului, profesorul Vasile Solcan. Potrivit acestuia, costurile acestei ediţii au depăşit 10.000 lei.
În organizarea concursului, alături de prof. Vasile Solcanu, s-a mai implicat şi directorul Şcolii Gimnaziale Nr. 1, Bogdăneşti, prof. Gabriel Beraru.