118 candidaţi la examenul de titularizare au contestat notele obţinute în concurs.
Limba şi literatura franceză, limba şi literatura română şi metodica predării în grădiniţe (educatori) şi educaţia fizică sunt disciplinele de examen cu cele mai multe rezultate contestate de către candidaţi. Astfel, 16 concurenţi care au susţinut examen la limba franceză au depus contestaţii după afişarea rezultatelor. Aceştia sunt urmaţi de concurenţii de la educaţie fizică şi sport, disciplină la care s-au depus 15 cereri de recorectare a tezelor şi de cei de la limba şi literatura română şi metodica predării în grădiniţe, unde s-au înregistrat 13 contestaţii.
La limba şi literatura română s-au depus 10 contestaţii, la engleză nouă şi la limba şi literatura română şi metodica predării –învăţători-institutori s-au înregistrat opt cereri de recorectare a lucrărilor.
Disciplinele cu cele mai puţine contestaţii înregistrate sunt educaţie muzicală, istorie, kinetoterapie, profesor documentarist, economic (administrativ-poştă), maistru instructor în industria alimentară, turism şi servicii, protecţia mediului, educaţie tehnologică, terapie educaţională complexă şi integrată, fizică, chimie, economie şi educaţie antreprenorială, unde s-a depus câte o singură contestaţie.
Cel mai mare număr de contestaţii s-a înregistrat la centrul de examen de la Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza”, unde s-au depus 81 de cereri, în timp ce la Colegiul Tehnic „Petru Muşat” s-au înregistrat 37 de contestaţii.
295 din cei 876 de candidaţi de la examenul de titularizare din acest an au obţinut note care le permit obţinerea unei catedre de titular, şi anume, minim nota şapte. Astfel, procentul de promovabilitate în judeţ este de 33,67%. 234 de candidaţi au luat note sub cinci, iar 140 dintre aceştia au fost notaţi cu 1, 2 şi 3.
Un singur candidat a obţinut nota 10.