După ce CSA Steaua şi clubul de fotbal Steaua au intrat în război direct din cauza numelui, a palmaresului şi a siglei, suporterii au anunțat un protest de amploare organizat simultan în fiecare judeţ din ţară, intitulat „Revoluţia roş-albastră – Eveniment la nivel naţional, organizat pentru Steaua şi împotriva nedreptăţii ce se încearcă acum”. Protestul, având drept scop susţinerea echipei care activează în acest moment în Liga I, a avut loc sâmbătă, 25 februarie, cu începere de la ora 11.00, în faţa a 35 de prefecturi din România. Această iniţiativă nu pare să fi avut parte de cea mai inspirată organizare, putând fi considerată un eşec. Astfel, pe plan naţional au aderat la mişcarea de protest numai câteva sute de persoane, la Suceava doar 15 suporteri ai Stelei lui Becali aflându-se la ora stabilită în faţa Palatului Administrativ. Cei prezenţi au părut a fi dezamăgiţi de numărul mic al fanilor care au ieşit în stradă, previziunile lor fiind cu totul altele. „Această acţiune ar fi trebuit să adune mult mai multă lume. Au fost sute de persoane care au anunţat pe site-urile de socializare şi în mass-media că vin, dar iată-ne aici o mână de oameni. Se pare că de la vorbă la faptă e cale lungă. Ţinând cont că la aceeaşi oră a avut loc şi un meci de Liga a II-a pe Areni, în care clubul organizator a pus la bătaie o serie de premii pentru spectatori, probabil mulţi au considerat că meciul dintre Foresta şi Politehnica Timişoara este mai important”, a declarat Dragoș Negură.
Daniel Pohoață, cel care s-a ocupat de coordonarea mitingului de la Suceava, îşi doreşte ca, spre binele Stelei, cele două părţi beligerante, Gigi Becali şi Ministerul Apărării, să ajungă la un numitor comun. „Ne-am adunat aici pentru adevărata Steaua, echipa care activează în Liga I. Ne-am adunat aici ca să facem pace. Cred că nu este târziu ca cei implicaţi, care pot lua decizii pentru salvarea Stelei, să se pună la masă şi să se înţeleagă. Din păcate, pe noi, pe suporterii adevăraţi nu ne ia nimeni în seamă. N-aţi văzut şi poziţia lui Victor Pițurcă? El este un trădător, ar vinde-o şi pe maică-sa la ruletă. Nu cred că e cazul să apară la TV şi să dea lecţii de moralitate. A distrus Craiova, acum vrea să facă la fel şi cu Steaua. Riscăm să rămânem fără fotbal. Uitaţi-vă ce se întâmplă şi la Dinamo, cu ieşirea din insolvenţă. Ce-o să facem, o să rămânem cu derby-uri gen Chiajna – Voluntari?”, se întreabă retoric tânărul susţinător al Stelei.
Printre cei 15 suporteri ai Stelei care au ieşit sâmbătă în stradă s-a aflat şi Traian Hreceniuc, în vârstă de 75 de ani. „Iubesc de 60 de ani această echipă. Ar fi păcat s-o distrugă, aşa cum s-a întâmplat cu alte echipe de tradiţie din România. Ce-a făcut Becali pentru Steaua n-au reuşit mulţi în România. Asta-i Steaua adevărată”, a precizat venerabilul suporter stelist.
Curtea de Apel Bucureşti a decis în finalul anului trecut că echipa lui Gigi Becali nu mai poate folosi numele Steaua, decizia fiind atacată de vicecampioana României la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. „Echipa va rămâne Steaua în vecii vecilor. Am schimbat numele ca să nu se mai comenteze, deşi eu sunt 100% convins că vom avea în cele din urmă câştig de cauză. E vorba de continuitate, nu poate să vină nimeni să spună altfel”, a menţionat Gigi Becali.