În etapa cu numărul 23 din Liga a II-a de fotbal, Bucovina Pojorâta a primit vizita uneia dintre pretendentele la promovare, Dunărea Călăraşi. Elevii antrenorului Dănuţ Mândrilă au obţinut doar un egal, scor 1 - 1, într-o partidă în care au fost egalaţi în minutul 88 şi au avut un gol valabil în prelungiri, anulat pe motiv de ofsaid.
În prima parte a jocului, gazdele au reclamat un penalty clar, dar arbitrii întâlnirii n-au fost de aceeaşi părere. Oaspeţii de la Călăraşi au avut o mare şansă de a înscrie, aceasta fiind singura până la golul egalizator. După 0 - 0 la pauză, în partea a doua, Pojorâta a reuşit să deschidă scorul prin Căinari, jucător ce a executat perfect o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri. Gazdele au avut mai apoi trei mari şanse de a-şi mări avantajul în faze de 1 la 1 cu portarul, dar din păcate nu le-au concretizat. Cu două minute înainte de expirarea timpului regulamentar, oaspeţii au reuşit să egaleze, după o minge bâlbâită în careu şi împinsă în poartă de Sergiu Popescu. În minutul 90, Pojorâta înscrie din nou, dar golul este anulat de arbitri pe motiv de ofsaid şi Dunărea Călăraşi câştigă un punct norocos, pe terenul unei echipe mult mai slab cotate.
„Raportat la numărul de ocazii pot să spun că am pierdut două puncte în acest meci, oaspeţii având o ocazie în prima parte şi golul de pe final. Am avut penalty clar în prima parte şi trei ocazii singur cu portarul în a doua, dar ocaziile s-au răzbunat. Am înscris gol valabil în minutul 90, dar din păcate în acest miniretur toate fazele la limită sunt tratate împotriva noastră şi cert este că suntem prea mici în fotbalul din Liga a II-a. Mie mi s-a interzis dreptul de a sta pe bancă, dar dreptul de a vorbi şi a-mi spune părerea nu mi-l ia nimeni. După acest joc în care băieţii noştri s-au dăruit şi şi-au dorit victoria am speranţe că vom avea şansa noastră în lupta pentru evitarea retrogradării”, a explicat antrenorul Dănuţ Mândrilă.
Bucovina Pojorâta a început meciul de sâmbătă în formula: R. Pop - D. Cristescu, Răuţă, Jarda (cpt.), Moisii, Jugaru, V. Stănescu, Juncănaru, Căinari, M. Coman şi Al. Marin, în teren fiind trimişi pe parcurs şi Buhăceanu, Nuţescu şi Pâslaru.