Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 mar 2016 - Anul XXI, nr. 53 (6166)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,717 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pizza la tigaie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu este chiar o pizza adevărată, ci mai mult o omletă cu de toate, dar gustul este asemănător și se face foarte ușor.

Avem nevoie de:

4 ouă, 4 linguri făină, un plic praf de copt, 200 g amestec de mezeluri și legume tăiate cubulețe ( salam, șuncă, ardei gras, ceapă felii, ciuperci, măsline sau ce nedorim să conțină), 100 g cașcaval ras, oregano uscat, sare și piper după gust, o lingură pastă de tomate, ulei pentru prăjit

Preparare:

Din ouăle bine bătute și făină, plus o lingură de ulei, facem un aluat gros ca o smântână, care curge relativ ușor din lingură. Diluăm puțin pasta de tomate cu apă și o condimentăm cu oregano. Încingem doar puțin ulei într-o tigaie neaderentă, de preferință din cele duble, care permit întoarcerea facilă a preparatului prin răsturnarea tigăii. Amestecăm în aluat cuburile de mezeluri și legume, sare, piper, puțin oregano și punem totul în tigaie, nivelând. Nu trebuie să fie mai gros stratul de aluat decât un deget, pentru că nu se va coace. Acoperim cu un capac și ținem tigaia pe foc, acoperită mereu, 10 minute, până ce este evident că aluatul este închegat și începe a se rumeni pe partea din tigaie. Întoarcem cu multă grijă turta de aluat. Dacă nu avem tigaie dublă, o întoarcem folosindu-ne de o farfurie unsă cu puțin ulei, de pe care lăsăm preparatul să alunece înapoi în tigaie, pe partea necoaptă încă, imediat după întoarcere. Pe partea deja rumenită întindem un strat subțire din pasta de tomate condimentată, presărăm cașcavalul și acoperim cu capacul, pentru ca partea din tigaie să se coacă iar cașcavalul de deasupra să se topească. Încercăm preparatul cu scobitoarea și dacă este complet copt, îl scoatem pe farfurie prin alunecare ușoară. Servim pizza la tigaie caldă, cu sos de roșii și brânză rasă adăugate în plus deasupra. Este destul de rapidă și foarte gustoasă. 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pizza la tigaie.
 Vizualizări articol: 9459 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Pizza la tigaie5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pizza la tigaie Nu este chiar o pizza adevărată, ci mai mult o omletă cu de toate, dar gustul este asemănător și se face foarte ușor.Avem nevoie de:4 ouă, 4 linguri făină, un plic praf de copt, 200 g amestec de mezeluri și legume tăiate cubulețe ( salam, șuncă,... Citeşte