Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 dec 2015 - Anul XX, nr. 298 (6110)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,717 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fursecuri “ un-doi-trei”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Este printre cele mai simple rețete clasice de fursecuri fragede, care se pot modela în forme diverse și se păstrează mult timp.

Avem nevoie de:

100 g zahăr pudră, 200 g unt cu peste 80 la sută grăsime, 300 g făină, puțină sare, opțional un vârf de praf de copt, puțină dulceață, zahăr pudră pentru aspectul final

Preparare:

Untul trebuie să fie la temperature camerei, dar nu moale. Îl tăiem cubulețe. Cernem făina cu zahărul, adăugăm untul și frământăm repede un aluat ce va părea inițial foarte sfărâmicios. Dacă dorim ca fursecurile să crească, adăugăm și praf de copt. Ideal este să frământăm în robotul de bucătărie, pentru a nu se încălzi prea tare de la căldura mâinii. Adunăm aluatul în bilă, îl punem în folie alimentară și îl dăm la rece jumătate de oră. După acest interval, aluatul se poate modela după dorință. Se pot face din el forme minuscule de tartă pentru fursecurile ”coșulețe”, formele pentru prăjiturelele ”nuci”, se poate întinde foaie din care se pot tăia biscuiți de orice formă. Fursecurile le coacem la foc mediu, în tavă tapetată cu hârtie de copt, și trebuie să rămână albe. Cât sunt fierbinți le dăm prin zahăr pudră. Dacă au fost modelate ca bicscuiți, le putem lipi între ele cu gem mai dens. Se păstrează la temperatura camerei, în loc uscat. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fursecuri “ un-doi-trei”.
 Vizualizări articol: 7422 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Fursecuri “ un-doi-trei”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Fursecuri “ un-doi-trei” Este printre cele mai simple rețete clasice de fursecuri fragede, care se pot modela în forme diverse și se păstrează mult timp.Avem nevoie de:100 g zahăr pudră, 200 g unt cu peste 80 la sută grăsime, 300 g făină, puțină sare, opțional un... Citeşte