Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 feb 2015 - Anul XX, nr. 25 (5837)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9767 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,7456 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tolstolob umplut

La Hârjăuca, pe Valea Ichelului, în Basarabia, mănăstirea veche de trei veacuri, am g[sit-o pe Valentina Podgurschii, cea care găteşte pentru sfinţii părinţi, am aflat-o pregătind orețetăcu un nume straniu: „Tolstolob umplut”!

Tolstolobul este, în Basarabia, numele care e dat crapului fitofag cu capul lat. Pregătirea lui este specială, pentru că trebui să scoți carnea fără a vătăma capul, pielea și coada. Pentru aceasta, peștele se curăță de solzi, se taie pe burtă și se jupoaie așa cum ai jupui un cârlan. Coloana vertebrală se taie de la cap și de la coadă.

 

Citește continuarea rețetei pe ANTENA SATELOR.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tolstolob umplut.
 Vizualizări articol: 7718 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tolstolob umplut0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tolstolob umplut La Hârjăuca, pe Valea Ichelului, în Basarabia, mănăstirea veche de trei veacuri, am g[sit-o pe Valentina Podgurschii, cea care găteşte pentru sfinţii părinţi, am aflat-o pregătind orețetăcu un nume straniu: „Tolstolob... Citeşte