Porţii:
- 1 (200 g)
Timp de preparare:
- 30-35 minute (se serveşte după 8 ore)
Calorii:
- 600 calorii / porţie
Ingrediente:
- Smântână dulce – 90 ml
- Brânză tartinabilă de vacă – 70 g
- Fructe pădure – 80 g
- Portocale – 40 g
- Pişcoturi – 30 g
- Zahăr – 40 g
- Gelatină – 2 g
Mod de preparare: | Zahărul se încorporează în smântâna dulce cu ajutorul mixerului la viteză mare până se obţine frişca. Cu ajutorul unei palete se încorporează în frişca obţinută brânza tartinabilă de vacă până se omogenizează. Gelatina se înmoaie, se dizolvă şi se încorporează în crema obţinută. Într-o formă rotundă cu margini înalte se aşează pişcoturile într-un strat compact după care se însiropează cu zeama de la o portocală. Peste pişcoturile însiropate se toarnă crema obţinută şi se dă la rece timp de 8 ore. |
Mod de servire: | Se porţionează şi se serveşte cu fructe de pădure şi felii de portocală. |
Pofta mare şi vă aşteptăm la Restaurant Centru Vechi!
0749222202