Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 mar 2008 - Anul XIII, nr. 57 (3738)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,717 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Costiţă de porc la grătar

4 porţii - 30 minute

  • 1,5kg costiţă crudă de porc
  • 50 ml ulei
  • 1 ceapă
  • 6 roşii bine coapte
  • 1 linguriţă boia de ardei dulce
  • 1 lingură sos de soia
  • 2 căţei de usturoi
  • 2 linguri muştar
  • 1 lingură zahăr brun
  • 1 linguriţă miere
  • 1 linguriţă rasă scorţişoară
  • ± sare, piper

Opăriţi roşiile, curăţaţi-le de pieliţă şi tocaţi-le mărunt. Tot mărunt tocaţi şi ceapa, curăţată şi spălată. Căliţi ceapa în ulei, într-o tigaie, apoi după 3-4 minute puneţi roşiile tocate. Adăugaţi boiaua, zahărul, mierea,  muştarul, sosul de soia, usturoiul tocat mărunt, sare şi piper după gust. Acoperiţi tigaia cu un capac şi lăsaţi să fiarbă la foc mic, circa 20 de minute.

Curăţaţi costiţa de grăsimea în exces, stratul de grăsime nu trebuie să fie mai gros de 5-6mm. Presăraţi-o cu sare, piper şi scorţişoară, apoi pune-ţi-o la fript pe un grătar încins. Cåt timp costiţa se frige, ungeţi-o cu sosul pregătit. Când costiţa este bine pătrunsă şi frumos rumenită, scoateţi-o pe un blat de lemn porţionaţi-o şi puneţi-o pe un platou, pe un “pat” de salată verde. Serviţi costiţa caldă cu sosul rămas şi cu o garnitură la alegere.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Costiţă de porc la grătar.
 Vizualizări articol: 8163 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Costiţă de porc la grătar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   !! trimis de
( 8 mar 2008, 21:16:35
aoleuuuuu.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Costiţă de porc la grătar 4 porţii - 30 minute 1,5kg costiţă crudă de porc50 ml ulei1 ceapă6 roşii bine coapte1 linguriţă boia de ardei dulce1 lingură sos de soia2 căţei de usturoi2 linguri muştar1 lingură zahăr brun1 linguriţă miere1 linguriţă rasă scorţişoară±... Citeşte