- 12 cotlete de miel
- 500g aluat foitaj
- 2 kiwi
- 100g brânză camembert
- 50 g unt
- ± sare, piper
Curăţă cotletele de pieliţe, tendoane şi eventuale aşchii de os rămase de la tranşare, spală-le, scurgele de apă şi şterge-le cu un şervet de bucătărie. Presară-le cu sare şi piper şi prăjeşte-le în unt câte 3-4 minute pe fiecare parte. Scoate-le pe o farfurie, acoperă-le cu un capac şi lasă-le să se răcească puţin. Între timp, curăţă kiwi de coajă şi taie-le în rondele de circa 5mm grosime. Întinde foaia de aluat şi tai-o în 12 pătrate egale. Brânza camembert tai-o în 12 feliuţe. Pune pe fiecare pătrat de aluat câte un cotlet, peste acesta pune câte o felie de kiwi şi una de camembert, apoi împachetează totul în aluat, astfel încât partea cu os a cotletului să rămână în afară. Pune cotletele într-o tavă stropită cu apă şi pune-o în cuptorul încins. Coace-le la foc potrivit spre mare circa 20-25 de minute sau până când se rumenesc bine. Serveşte cotletele imediat ce le-ai scos din cuptor, câte 3 la o porţie, alături cu salată de verdeţuri.