Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 31 dec 2007 - Anul XII, nr. 317 (3681)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,717 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cotlet de miel in foitaj

  • 12 cotlete de miel
  • 500g aluat foitaj
  • 2 kiwi
  • 100g brânză camembert
  • 50 g unt
  • ± sare, piper

Curăţă cotletele de pieliţe, tendoane şi eventuale aşchii de os rămase de la tranşare, spală-le, scurgele de apă şi şterge-le cu un şervet de bucătărie. Presară-le cu sare şi piper şi prăjeşte-le în unt câte 3-4 minute pe fiecare parte. Scoate-le pe o farfurie, acoperă-le cu un capac şi lasă-le să se răcească puţin. Între timp, curăţă kiwi de coajă şi taie-le în rondele de circa 5mm grosime. Întinde foaia de aluat şi tai-o în 12 pătrate egale. Brânza camembert tai-o în 12 feliuţe. Pune pe fiecare pătrat de aluat câte un cotlet, peste acesta pune câte o felie de kiwi şi una de camembert, apoi împachetează totul în aluat, astfel încât partea cu os a cotletului să rămână în afară. Pune cotletele într-o tavă stropită cu apă şi pune-o în cuptorul încins. Coace-le la foc potrivit spre mare circa 20-25 de minute sau până când se rumenesc bine. Serveşte cotletele imediat ce le-ai scos din cuptor, câte 3 la o porţie, alături cu salată de verdeţuri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cotlet de miel in foitaj.
 Vizualizări articol: 7722 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Cotlet de miel in foitaj3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cotlet de miel in foitaj 12 cotlete de miel500g aluat foitaj2 kiwi100g brânză camembert50 g unt± sare, piper Curăţă cotletele de pieliţe, tendoane şi eventuale aşchii de os rămase de la tranşare, spală-le, scurgele de apă şi şterge-le cu un... Citeşte