4 porţii -35 minute
- 700g muşchi de viţel
- 200g bacon (tăiat în felii subţiri)
- 2 fire de rozmarin
- 1 linguriţă rasă boabe de muştar măcinate
- 50g unt
- 1 lingură hrean proaspăt ras
- ± sare, piper
Curăţă muşchiul de pieliţe şi tendoane, spală-l, scurge-l bine de apă şi taie-l în felii de circa 3 cm grosime. Amestecă untul cu boabele de muştar măcinate, rozmarinul tocat cât mai mărunt, hreanul ras pe răzătoarea mică şi un praf de piper. Omogenizează bine şi cu acest amestec unge feliile de carne. Rulează fiecare felie de carne în bacon şi leagă cu aţă alimentară. Pune carnea astfel pregătită pe un grătar bine încins şi frige-o la foc iute câte 5-6 minute pe fiecare parte. Serveşte medalioanele imediat ce le-ai luat de pe grătar, cu o garnitură la alegere.
În lipsa unui acord scris din partea
Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului
Medalion în bacon.